Мобилен търговски софтуер: Защо I-Cash е подходящ за мобилни търговци


софтуер за мобилни търговци

 

I-Cash – софтуер за разносна търговия

Търсите софтуер за разнос и мобилна търговия? Методът ви на работа изисква да сте мобилни, за да удовлетворите потребностите на своите клиенти? Търговски софтуер I-Cash е подходящ за вас, защото е с опростен интерфейс, позволява ви да сте подвижни и улеснява максимално работния процес.

С I-Cash можете да:

Издавате фактури на клиентите си в момента на продажбата

I-Cash се състои от два основни модула – POS и WEB. POS е приложение за бързи продажби, което можете да инсталирате дори на своя телефон или таблет (Android). Неговите функции са две:

  • да осъществи връзката между касовия апарат и складовото стопанство;
  • да улесни процеса на продажба (опростява самата операция).

Нужни са ви няколко натискания на различни бутони, за да изберете конкретните артикули за продажба и да разплатите.

Разплащането е в брой, а самата операция може да завърши както с фискален бон, така и с фактура, ако посочите, че искате да я приключите с този счетоводен документ.

Вижте видеото, за да разберете как да издавате фактура през POS.

 

Работите през телефона си

Както вече споменахме, POS е безплатен модул, чиято инсталация е задължителна. Дали обаче ще го използвате на компютър (Windows), на телефон, таблет (Android), или няма да го използвате – зависи от потребностите на вашия бизнес.

Ако дейността ви е свързана с мобилност и разносна търговия, вероятно ще го инсталирате на телефона си. За да започнете работа, необходимо е да го свържете с касовия апарат чрез Bluetooth връзка. Разберете как да го направите от видеото.

Важно е да знаете: Нужен ви е и интернет, за да могат всички осъществени операции да се отразят в складовото ви стопанство в web.

 

Използвате го с компактен касов апарат

Единственото условие да работите с I-Cash и Android, е касовият ви апарат да има налична Bluetooth връзка. Няма други изисквания. Ако софтуерът ви е необходим за мобилна търговия, имате нужда от портативен касов апарат – за по-голямо удобство. Mного наши клиенти се спират на Daisy „Compact S“ за своята разносна дейност, тъй като е малък, компактен и предлага опция за безжично свързване.

Всички операции, създадени от вас в POS, се записват във вашето облачно базирано складово стопанство. В WEB получавате детайлни данни за всяка своя продажба, а при непрекъсната налична интернет връзка (която е препоръчителна), можете да следите в реално време всяка операция.

Софтуерът е лесен за инсталация и за работа. Убедихте ли се, че I-Cash търговски софтуер е подходящ за разносна търговия? Заявете абонамент – вижте цените за различните планове, изтеглете модула за бързи продажби на Android и оперирайте от своя телефон или таблет. А ако не сте сигурни дали софтуерът ще отговори на изискванията ви, регистрирайте се и тествайте безплатно за месец.