fbpx

Как да инсталирате I-CASH на Вашето Android OS устройство?

Стъпка 1: Инсталирайте приложението на I-CASH

Моля, изтеглете I-CASH за Вашето Windows OS устройство оттук: https://v5.icash.bg/docs/pos.apk

Стъпка 2: Стартирайте приложението- изберете език и държава

Стъпка 3: Избор на бутон "За регистрирани потребители"

Данните за вход , които се въвеждат на тази стъпка от инсталацията и конфигурирането на програмата можете да откриете в мейла, който сте получили след направена регистрация

Стъпка 3: Свържете Вашето фискално устройство

Следваща стъпка е избор на фискално устройство. До „Фискално устройство“ по подразбиране има достъп всеки един новорегистрирал се клиент. Моля изберете „Фискално устройство“. Забележка: В зависимост от това колко касови апарати са заплатени от клиента, този списък може да се състои от един или повече апарати.

Стъпка 4: Конфигурирайте Вашия касов апарат

Имате възможност да заредите вече съществуващи настройки от системата. В този случай, като нови клиенти, нямате съществуваща конфигурация, за това избора ще е „Не“.

Забележка; при едно евентуално инсталиране на програмата на ново устройство след избор на бутона „Да“ в тази стъпка програмата ще зареди конфигурацията от последното обновяване на базата на предишно устройство.

Изберете Вашето устройство

Стъпка 4: Изберете типа връзка

Избор на начина, по който ще се осъществи връзката между фискалното устройство и апликацията. В този случай избираме „Bluetooth“

Забележка: Връзката изцяло зависи от хардуера в двете устройства.

След това изберете вашето устройство от списъка.

Забележка: Има кратко описание в текста как може да е изписан номера.

Стъпка 4: Сдвоете фискалния апарат

Запознайте се с инструкциите за сдвояване и след като са изпълнени натиснете бутона „Сдвояване на устройствата“. Забележка: За всяко устройство изискванията са различни. Моля обърнете се към сервизен техник при възникнали затруднения с осъществяване на връзката.

BLABLABLABALBAL

Безплатна консултацияБезплатна консултацияБезплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация и настройки, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Затвори