fbpx

Как да инсталирате I-CASH на Вашето Windows OS устройство?

Стъпка 1: Инсталирайте приложението на I-CASH

Моля, изтеглете I-CASH за Вашето Windows OS устройство оттук: https://v5.icash.bg/docs/pos.zip

Директен линк за изтегляне може да бъде открит и на Вашето лично складово стопанство:

Стъпка 2: Разархивирайте файла и отворете файла ICashPOS.exe

След като изтеглите модула за бързи продажби е важно да го разархивирате. В изтеглената папка търсите следния файл за отваряне:

Стъпка 3: Влезте като управител

Предварително се уверявате, че сте вързали фискалното си устройство и сте го въвели в PC режим. Връзвате устройството с кабел към компютъра. При отваряне на файла трябва да изберете език, след което дали сте регистриран потребител. Въвеждате си данните за достъп, които трябва да сте получили на пощата при регистрация:

Стъпка 4: Свържете Вашия касов апарат

След това ще ви се отворят изображения на всички фискални устройства, с които I-Cash работи и е нужно да изберете Вашия модел. При осъществена връзка между устройствата ще се появи вход за достъп, където отново трябва да въведете парола, която трябва да е зададена в мейла като парола POS.
Ако в бъдеще желаете да деинсталирате вече инсталирана версия на I-CASH- изтрийте разархивираната папка

За допълнителна информация и помощ относно връзка с периферни устройства и връзка с касов апарат може да посетите youtube канала ни, където ще намерите подробни стъпки.  

Безплатна консултацияБезплатна консултацияБезплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация и настройки, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Затвори