fbpx
I-CASH- Мобилна търговия от бъдещето


Управлявайте поръчките на мобилните търговци през облака

Търговски софтуер I-Cash е пригоден за нуждите на различни бизнеси. Изключение не правят и бизнесите, които се занимават частично или изцяло с разносна търговия.

Ако търсите софтуер за мобилни търговци, софтуерът ни вероятно отговаря на повечето ви изисквания:

  • Онлайн базиран е, което ви позволява да следите в реално време продажбите на вашите служители.
  • Същевременно вторият модул (POS), предназначен за извършване на операциите, (напълно подходящ за мобилни търговци) може да се инсталира на Android устройство – телефон или таблет. Устройствата са лесно преносими, а това значително улеснява работата на служителите ви.

Модулът за бързи продажби не само е пригоден за извършване на продажба, но и позволява на служителите ви да издават документ тип фактура. Така, когато мобилният търговец доставя стоката на ваш контрагент, издава незабавно и необходимия счетоводен документ.

До момента разплащането можеше да бъде в брой, с карта, с ваучер. Стремежът ни да сме максимално полезни на нашите клиенти ни подтиква и да се развиваме. Затова направихме следващата стъпка – вече имате възможност да разплащате по банков път и да завършвате операцията през складовото стопанство в облачното пространство.

Разплащане по банков път за мобилни търговци

Вече всички наши клиенти и техните служители могат да се възползват от новата функционалност, която разработихме, а именно – заплащане по банков път през модула за бързи продажби. Тя е полезна най-вече за мобилните търговци, но от нея могат да се възползват всички, които оперират през POS. 

Благодарение на тази разработка, всяка една сделка може да бъде започната в складовото стопанство в уеб и завършена в POS, както и обратното. Всяка операция може да бъде започната от служител в склада, редактирана в облачното пространство и завършена с определен начин на плащане. 

Как работи?

Мобилният търговец във вашата фирма оперира през модула за бързи продажби (POS), който инсталира на своя таблет. Намира се в търговски обект. Маркира през POS съответните заявени артикули и оставя сметката отворена. След като влезете в складовото стопанство в уеб, вие можете да отворите сметката и да нанесете корекции по нея, които в последствие ще се отразят в POS (преди да бъде завършена). Можете да:

  • Редактирате сметката и да я запазите. Служителят ви може да я намери в отворени сметки в модула за бързи продажби и след това да добави плащане в брой, с карта, с ваучер. 
  • Отоврите сметката в уеб и да я завършите с плащане по банков път. 

Ако се спрете на втория вариант, генерираният от системата счетоводен документ (фактура) можете да изпратите по мейл на своя клиент. Това става от меню Продажби – Документи – Изпрати по мейл. 

Така вие можете не само да следите продажбите в реално време, но и да контролирате всяка една от тях, без да се налага да излизате от офиса. 

Освен това всяка сметка може да бъде започната в уеб (от вас) и завършена в POS (от служител). 

Друга възможност за разплащане по банков път е директното опериране в уеб през Android устройство. Служителят влиза в складовото стопанство с парола и потребителско име, получени от вас. Така може да създаде директно продажба в уеб или само да редактира и завърши по банков път вече започната операция в POS. Конкретния вид плащане се избира от мобилния търговец при приключване на операцията. Впоследствие отново фактурата се изпраща на клиента по мейл. 

Където и да се намира служителят ви, може да оперира изцяло през мобилното устройство – да извършва продажби, да издава счетоводни документи, да разплаща по банков път. 

Научете какви са другите предимства на софтуера при разносна търговия от статията „Защо I-Cash е подходящ за мобилни търговци“.

 

 

Безплатна консултация



Безплатна консултация



Безплатна консултация




Безплатна консултация




Безплатна консултация




Безплатна консултация




Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация и настройки, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Затвори