fbpx
I-CASH- Мобилна търговия от бъдещето


Управлявайте поръчките на мобилните търговци през облака

Търговски софтуер I-Cash е пригоден за нуждите на различни бизнеси. Изключение не правят и бизнесите, които се занимават частично или изцяло с разносна търговия.

Ако търсите софтуер за мобилни търговци, софтуерът ни вероятно отговаря на повечето ви изисквания:

  • Онлайн базиран е, което ви позволява да следите в реално време продажбите на вашите служители.
  • Същевременно вторият модул (POS), предназначен за извършване на операциите, (напълно подходящ за мобилни търговци) може да се инсталира на Android устройство – телефон или таблет. Устройствата са лесно преносими, а това значително улеснява работата на служителите ви.

Модулът за бързи продажби не само е пригоден за извършване на продажба, но и позволява на служителите ви да издават документ тип фактура. Така, когато мобилният търговец доставя стоката на ваш контрагент, издава незабавно и необходимия счетоводен документ.

До момента разплащането можеше да бъде в брой, с карта, с ваучер. Стремежът ни да сме максимално полезни на нашите клиенти ни подтиква и да се развиваме. Затова направихме следващата стъпка – вече имате възможност да разплащате по банков път и да завършвате операцията през складовото стопанство в облачното пространство.

Разплащане по банков път за мобилни търговци

Вече всички наши клиенти и техните служители могат да се възползват от новата функционалност, която разработихме, а именно – заплащане по банков път през модула за бързи продажби. Тя е полезна най-вече за мобилните търговци, но от нея могат да се възползват всички, които оперират през POS. 

Благодарение на тази разработка, всяка една сделка може да бъде започната в складовото стопанство в уеб и завършена в POS, както и обратното. Всяка операция може да бъде започната от служител в склада, редактирана в облачното пространство и завършена с определен начин на плащане. 

Как работи?

Мобилният търговец във вашата фирма оперира през модула за бързи продажби (POS), който инсталира на своя таблет. Намира се в търговски обект. Маркира през POS съответните заявени артикули и оставя сметката отворена. След като влезете в складовото стопанство в уеб, вие можете да отворите сметката и да нанесете корекции по нея, които в последствие ще се отразят в POS (преди да бъде завършена). Можете да:

  • Редактирате сметката и да я запазите. Служителят ви може да я намери в отворени сметки в модула за бързи продажби и след това да добави плащане в брой, с карта, с ваучер. 
  • Отоврите сметката в уеб и да я завършите с плащане по банков път. 

Ако се спрете на втория вариант, генерираният от системата счетоводен документ (фактура) можете да изпратите по мейл на своя клиент. Това става от меню Продажби – Документи – Изпрати по мейл. 

Така вие можете не само да следите продажбите в реално време, но и да контролирате всяка една от тях, без да се налага да излизате от офиса. 

Освен това всяка сметка може да бъде започната в уеб (от вас) и завършена в POS (от служител). 

Друга възможност за разплащане по банков път е директното опериране в уеб през Android устройство. Служителят влиза в складовото стопанство с парола и потребителско име, получени от вас. Така може да създаде директно продажба в уеб или само да редактира и завърши по банков път вече започната операция в POS. Конкретния вид плащане се избира от мобилния търговец при приключване на операцията. Впоследствие отново фактурата се изпраща на клиента по мейл. 

Където и да се намира служителят ви, може да оперира изцяло през мобилното устройство – да извършва продажби, да издава счетоводни документи, да разплаща по банков път. 

Научете какви са другите предимства на софтуера при разносна търговия от статията „Защо I-Cash е подходящ за мобилни търговци“.

 

 

Безплатна консултация
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация и настройки, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Затвори