fbpx
Управлявайте своя онлайн магазин чрез складова програма I-CASH.


I-CASH е търговски и складов софтуер, създаден да оптимизира работата на всеки тип бизнес, включително и онлайн магазини. Интегрирайки Вашия онлайн магазин с I-CASH, Вие не само ще можете да отговорите на законовите изисквания за онлайн магазин, но и да улесните ежедневието си, като софтуерът автоматизира управлението на наличностите и продажбите. Предлагаме различни стилове на работа с I-CASH. Кой е подходящият за Вас?
17_2
Без синхронизация
СИНХРОНИЗАЦИЯ НА КОЛИЧЕСТВА
СИНХРОНИЗАЦИЯ НА ЦЕНИ
Синхронизация на цени и количества

1. Режим "Без синхронизация"

В режим „без синхронизация“ онлайн магазинът и I-CASH функционират отделно. Не се актуализира информация за цени и количества на продуктите от едната към другата платформа.

Основната цел на интеграцията в този режим е изпълнение на законовите изисквания за онлайн магазин, като завършване на продажба с електронен касов бон или издаване на документ за регистриране на продажба, отговарящ на изискванията по чл.52о от Наредба Н-18 (т.нар. облекчен режим), както и генериране на XML стандартизиран одиторски файл в края на месеца.

Тези функционалности са налични и във всички други режими. Научете повече за издаването на електронните касови бележки в нашата статия тук.

2. Режим "Синхронизация на количества"

Този режим на работа актуализира автоматично в реално време всички създадени доставки, ревизии и операции, свързани с движение на стоките както и количества в онлайн магазина. Цените в онлайн магазина и I-CASH се въвеждат отделно. И в този стил на работа може да програмирате издаване на електронен касов бон/ генериране на документи за алтернативен режим за регистриране и отчитане на продажбите.

3. Синхронизация на цени

Режим “Синхранозация на цени” актуализира в реално време всяка обновена, редактирана или създадена цена и в двете платформи. Не следи количества на продуктите. Удобството е, че през I-CASH може да променяте цените в онлайн магазина. И в този стил на работа може да програмирате издаване на електронен касов бон и генериране на документи за регистриране и отчитане на продажбите.

4. Синхронизация на количество и цени

Препоръчваме ви този режим, който ще ви спести време и усилия. Той осигурява автоматично актуализиране на информацията за всички стоки и цени в реално време между онлайн и физическия магазин. Подходящ е за автоматизация на всички операции и стоки между платформите. Включва и възможност за работа с електронни касови бележки и документи за регистриране и отчитане на продажбите.
Независимо кой работен стил Ви приляга, ние от екипа на I-CASH сме тук да Ви помогнем с избора, конфигурирането и интегрирането му.
online-magazin-tablica
Модулът „Онлайн магазин“ е перфектното допълнение към основните абонаментни планове на I-CASH – и при това на страхотната цена от само 12.00 лева на месец без ДДС!

Не се колебайте да се свържете с наш сътрудник на тел. (+359) 2 960 7123 или запишете безплатно първоначално обучение тук. Първият месец достъп до програмата е напълно безплатен, без ангажименти! Стани част от семейството на I-CASH още сега!

Безплатна консултацияБезплатна консултацияБезплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация