fbpx
Мисия “Успешен онлайн магазин”


Нова година! Все същият модел на работа?
Да, ама не. В днешната статия сме решили да Ви споделим как да оптимизирате бизнес процесите във Вашия онлайн магазин, за да бъдете по-успешни и да печелите повече през Новата година!

Бъдете организирани

За да опознаете поведението на  Вашите клиенти, както и процесите във Вашия онлайн магазин е изключително важно да документирате всяка една операция!

Записвайте всяка Ваша продажба и доставка, следете складова наличност, не забравяйте да извършвате често и инвентаризации! Всяка събрана информация за процесите във Вашия онлайн магазин ще Ви помогне да изградите най-добрата стратегия за работа!

Анализирайте непрестанно събраната информация!

След като съберете достатъчно информация от проследяването на процесите в онлайн магазина, можете да анализирате маржа на всеки артикул, който предлагате. Ще имате възможност да анализирате поведението на клиентите- кои месеци кой артикул предпочитат, по кое време пазаруват, тенденции и т.н.; 

Планирайте

“Който плаща, той поръчва музиката“!

Да, тази българска поговорка, важи с пълна сила! За да имате повече продажби, трябва да слушате какво Ви казват клиентите! Използвайте анализирана информация, за да си изградите ясна стратегия какво се харесва на Вашите клиенти, има ли продукти, които се връщат и т.н. 

Улеснете Вашите клиенти 

Нашият съвет е да използвате всички възможности, допуснати от българското законодателство, за да улесните Вашите клиенти. Тук визираме електронния касов бон, фактурата по електронна поща- всички данъчни документи, които законът Ви позволява да бъдат дигитализирани! 

Ето още няколко конкурентни предимства, които Ви носи електронният касов бон:

  • Няма да използвате излишна хартия;
  • Създавате удобство и доверие в очите на Вашите клиенти- Те ще получат всички документи в момента на продажбата;

Запишете си тези стъпки в плана Ви за 2023 година и нямаме търпение да чуем колко точно нови продажби ще Ви донесе в края на годината!  

А ето, още една малка хитринка- Търговски и складов софтуер I-CASH може да бъде интегриран директно към Вашия онлайн магазин и да извърши всичко това, вместо Вас. Познавайки нашите клиенти с онлайн магазини, ние знаем, че те използват I-CASH по три различни начина- следят склад, издават електронни касови бележки или пък и двете! 

 

С I-CASH следите склад:

След като интегрирате онлайн магазина Ви с I-CASH- имате възможност да съхранявате цялата първична информация за Вашия онлайн магазин- какво се продава, какво се доставя, какво имате на склад и т.н. (В случай, че ако имате физически магазин получавате систематизирана информация за процесите в цялата Ви фирма). 

Получавате анализ на първичната информация под формата на справки- финансови, складови, за продажби и какво ли още не.

С I-CASH издавате електронен касов бон:

Прочетете тук за възможностите за електронния касов бон и как да го издавате през онлайн магазина Ви, благодарение на I-CASH: Издаване на електронни касови бележки

А, тук как да направите интеграцията, след която процесите да се извършват автоматично: Интеграция с онлайн магазин

Можете и да разгледате цялата ни рубрика, посветена на онлайн магазините: I-CASH и онлайн магазин

Регистрирайте се сега на www.icash.bg – Търговски софтуер I-CASH, за да получите безплатен месец достъп програмата!

Желаем Ви Весели празници от екипа на I-CASH! 

Безплатна консултацияБезплатна консултацияБезплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация