fbpx
Импорт на рецепти от файл


Импорт на рецепти от файл

Добавена е нова функционалност за импорт на рецепти, основно насочена към клиенти от ресторантьорския бранш, но разбира се може да се ползва и от всички останали потребители, които ползват т.н. артикулит тип рецепта в I-Cash.

Какво представлява артикул – рецепта в I-Cash ?

В софтуера има три вида артикули систематизирани като основни , съставни и рецепта. Първия тип са артикули който се излизат от склада така както са влезли – без да се променят. Втория вид артикули влизат в склада и се превръщат в част от други артикули. И трети вид са комплексни артикули – това са артикули,които се образуват от артикули от предния вид (съставни).

За улеснение ползвателите имат възможност да импортират всички рецепти от един екселски файл. Преди това трябва да е подготвена номенклатурата с артикулите в складовото стопанство. След като разполагаме с артикулите вече създадени може да преминем към импорт на рецепти. Този импорт позволяа да се въведат съставни артикули с техните количества за единица артикул , да се добави процент фира , ако има такава и да се избере какъв вид ще е рецептата т.е. кога ще се изпълнява (ползвателя има възможност да избира между : рецепта при продажба и рецепта при производство).

Безплатна консултация
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация и настройки, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Затвори