fbpx
Нови методи на плащане в I-CASH и дигитални портфейли


Методи на плащане в I-Cash

С удоволствие желаем да Ви съобщим, че чрез Търговски софтуер I-CASH Вашите клиенти вече ще могат да извършват плащания, дори само и единствено със своето мобилно устройство.

Измина повече от година, откакто епидемиологичната обстановка промени изцяло заобикалящия ни свят. Именно тези обстоятелства доведоха до истинска революция в методите на плащане, както в национален, така и в глобален мащаб.

Все по-популярни са т.нар. дигитални портфейли.

Какво е дигитален портфейл?

Дигиталният портфейл (Digital wallet) е иновативен способ за плащане. В най-общия случай представлява софтуер, предназначен за мобилни устройства под формата на приложение. Апликацията позволява на потребителя да разплаща безконтактно. Това прави управлението на личните средства по-удобно, по-сигурно и по-отчетно. Такъв тип финтех методи на разплащане се отличават с висока степен на защита, едновременно преплитайки удобството на личния смартфон и оторизиране, чрез лични биометрични данни (допълнителен PIN код, пръстов отпечатък, лицево разпознаване и т.н.).

На българския пазар се разработват все повече такъв тип апликации- Phyre, Pay by VIVACOM, A1 Wallet, BACB Pay;

Дигиталните портфейли и I-CASH

Вдъхновени от най-модерните приложения за безконтактно управление на парични средства разработихме нов метод за разплащане в I-CASH. Той е създаден да улесни оптимално ползвателите на следните апликации: Phyre, Pay by VIVACOM, A1 Wallet, BACB Pay; Чрез новия метод на плащане в I-CASH може да генерирате двумерен баркод, по-известен като QR код.

Защо дигиталният портфейл е в полза на вашите клиенти?

Няма как да не изтъкнем лесната достъпност при употребата на такъв вид разплащане. Единственото нещо, от което имат нужда вашите клиенти е смартфон. Използвайки единствено своето мобилно устройство, вашите клиенти са оптимално улеснени при извършване на плащането и подсигурени от множество механизми, осигуряващи висока степен на защита.

Как да конфигурирате метод за плащане?

В случай че желаете Вашите клиенти да се възползват от този иновативен метод за плащане е необходимо да се обърнете към Екипа на I-CASH, за да го конфигурира във Вашето складово стопанство.

След еднократно извършване на настройката Вие ще имате възможността да генерирате двумерен баркод (QR код) в модула за бързи продажби (POS) след избор на такъв метод за плащане.

След сканиране на двумерния баркод и успешната трансакция продажбата бива завършена и се разпечатва фискален касов бон.

Имате възможност да проследите процеса в нашия видеоклип:

Ако имате въпроси или желание Вашите клиенти да се възползват от този метод на плащане не се колебайте да се свържете с нашите сътрудници на следните координати:

+359 899 991 288;

+359 887 701 224;

support@icash.bg

Безплатна консултацияБезплатна консултацияБезплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация