fbpx
Персонализирани корпоративни карти


Корпоративни карти 1

Как да подготвим персонализирани корпоративни карти за лоялни клиенти в I-Cash ?

Като собственик или управител на фирма отношенията с клиентите са ваше основно задължение и важен фактор за положението на фирмата на пазара. За това постоянно си задавате въпроси като:

Как да привлечем нови клиенти ?

и

Как да запазим старите клиенти ?

Има много варианти за привличане на нови клиенти и всяка една фирма е подготвила по няколко стратегии, които работят в една или друга степен по – добре и дават различни резултати. Лоялните клиенти, от друга страна, са не по – маловажни от намирането на нови, защото те винаги се връщат, защото знаят какво ще получат при вас. Те са тези, които ще ви препоръчат на приятели и те са тези , които при всяко връщане търсят нови и нови неща.

Много често като собственик на фирма вие поддържате търговски отношения с други фирми и най – вече с техните служители. За тези взаимоотношения ние от Онлайн Сървисиз ООД подготвихме нова функционалност – корпоративни карти. Функционалността се основава на т.н. при нас ценови правила и позволява на база на баркод да се систематизират и персонализират карти на служители към точно определена компания.

Как точно се случва това ?

Подготвяме картите за служителите на определена компания като в тях трябва да е вграден код, който да се прочете от баркод скенер, свързан с I-Cash. След прочитане на този баркод системата ще активира точно определено ценово правило. Това ценово правило ще активира точно определени ценови диапазони, заложени в договора между вас и определената компания.

! Ако ще работите с повече от една фирма препоръчваме да ползвате точно определени и систематизирани от вас префикси към картите на всяка една фирма. Това ще доведе до изключително лесното генериране на сборна фактура в края на отчетния период
! Ако ще работите с повече от една фирма препоръчваме да ползвате точно определени и систематизирани от вас префикси към картите на всяка една фирма. Това ще доведе до изключително лесното генериране на детайлни справки за продадени стоки по карта

Баркода, за който става въпрос в статията се въвежда в ценовото правило

Плащане с карта

И се избира посредством четец през модула за бързи продажби

ценова листа

В генаратора на сборни фактури или в списъците с продажби въведете префикса на съответната фирма/компания или карта, за да зареди филтъра само продажбите с този префикс/карта.

Сборна фактура

Баркод генератори можете да откриете в интернет или да обсъдите тази информация с фирмата производител на картите.

В зависимост от скенера това правило може да се подготви и с QR код който да се прочете от смартфон.

Безплатна консултацияБезплатна консултацияБезплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация и настройки, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Затвори