fbpx
Усъвършенствайте Вашия ресторант с кухненски дисплей


Представяме нашата нова функционалност „Кухненски Дисплей,“ предназначена за ресторанти, барове, заведения за бързо хранене, кафенета и много други.

Кухненски дисплей, съвместим за Android устройства

Една от ключовите характеристики на „Кухненския дисплей I-CASH“ е съвместимостта му с Android устройства. Това включва както телевизори с вграден Android, така и телевизори с включен ANDROID TV BOX. Този аспект е от изключително значение, тъй като позволява лесна интеграция на кухненския дисплей във Вашата кухня, без допълнителни инвестиции в скъпо и специализирано търговско оборудване.

Управление на кухненския дисплей с дистанционно

Но какво прави кухненския дисплей още по-изключителен? Възможността за управление с дистанционното на телевизора е ключов фактор за ресторантьорите. Процесът по приготвяне на перфектното ястие може да бъде много творчески. Именно заради това, управлението на кухненския дисплей“ с дистанционно осигурява чистота и ефективност в работния процес, като гарантира, че оборудването остава надеждно и лесно за употреба дори в такива условия.

Кухнески дисплей

Подаване на поръчки към кухненския дисплей

Кухненският Дисплей предоставя удобство и гъвкавост в начина, по който поръчките се изпращат кухнята и обработват. Предлага три различни метода за приемане на поръчки дистанционно:

  • Поръчка през Сервитьор: Сервитьорът може лесно да маркира поръчка през модула за бързи продажби (POS), дори чрез собственото си мобилно устройство и да я изпрати дистанционно към кухненския дисплей
  • Директна поръчка от клиент, чрез електронно меню: Вашият ресторант предоставя възможност на клиентите да поръчат сами, използвайки електронно меню. На всяка маса може да се постави QR код/ NFC таг, който да бъде да води до електронното меню. Всеки клиент има възможност да го сканира и да направи поръчка към кухнята или бара;
  • Директна поръчка от клиент, чрез уеб сайт:  Другата възможност е клиентите да поръчат онлайн чрез уебсайта на вашето заведение. Това осигурява удобство и опция за поръчка извън ресторанта.

В случаите, когато клиентите сами поръчват чрез електронното меню или уебсайта, предоставяме възможност за контрол от страна на сервитьора. Той може лесно да потвърди или откаже автоматичното влизане на поръчката в кухнята, осигурявайки допълнителен слой на контрол и обслужване.

Обработка на поръчка в кухненския дисплей

Когато поръчката вече е в кухнята, Kухненският Дисплей улеснява работата на готвачите. Те могат да следят процеса на приготвяне и да отбележат кога ястията са готови. Сервитьорите, от своя страна, получават уведомления, когато поръчките са приключили и са готови за сервиране. Този систематичен и автоматизиран процес предоставя по-голяма ефективност и намалява времето за обслужване на клиентите.

За ресторантите на самообслужване, като например заведения за бързо хранене, предлагаме възможност за инсталиране на допълнителен дисплей за поръчки на допълнително устройство, като телевизор. Този дисплей позволява на клиентите да следят кога поръчката им се приготвя и кога могат да я вземат, осигурявайки им по-добро преживяване в заведението.

„Кухненският дисплей“- част от пакет „Ресторант

Всички тези възможности на кухненския дисплей и много още функционалности се предоставят в рамките на нашия първи цялостен, тематичен пакет, наречен „РЕСТОРАНТ.“ Този интегриран подход ви осигурява пълноценно решение за подобряване на управлението на поръчките и работните процеси във вашия ресторант.

И най-доброто от всичко е, че цялостното решение и интегрирането на „Кухненския Дисплей“ с вашето търговско оборудване са на цена от само 149,90 лв. на месец без ДДС. Този абонамент включва всички функционалности и обновления, които предлагаме в рамките на тематичния пакет „РЕСТОРАНТ.“

За да ви улесним още повече, предлагаме ви ексклузивното предложение за напълно безплатно интегриране и настройване на „Кухненския Дисплей“ към вашето оборудване. Това ви позволява бърз и гладък старт с новите функционалности, без допълнителни разходи и губене на време.

И за да ви дадем възможност да оцените предимствата на нашия „Кухненски Дисплей“ и тематичния пакет „РЕСТОРАНТ,“ предоставяме ви възможността да го опитате напълно безплатно за целия месец. Това специално предложение е валидно за нови клиенти, които искат да подобрят управлението и обслужването в своя ресторант.

Не изпускайте възможността да направите вашето ресторантско преживяване още по-качествено и ефективно.  Регистрирай се още днес тук

Безплатна консултацияБезплатна консултацияБезплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация