fbpx
REMOTE POS: Улеснете работата във Вашия ресторант


REMOTE POS 1

В днешната статия ще Ви разкажем за начин, по който да улесните работата във Вашия ресторант. “Remote POS” е най-новата функционалност на търговски и складов софтуер I-CASH.

“REMOTE POS” – Какво представлява?

REMOTE-POS-3

“REMOTE POS” е функционалност, която позволява на всеки Ваш служител да маркира артикули, да принтира касови бонове и да изпраща нефискални бележки дистанционно към служителите в кухнята или бара дистанционно, дори и от собствения си или служебен мобилен телефон.

“REMOTE POS”- Как функционира?

REMOTE-POS 8

Необходимо ви е едно устройство, на което да бъде инсталиран първия основен модул за бързи продажби (POS). Чрез него се извършва комуникацията с техническото оборудване- касов апарат, нефискален принтер и т.н. 

След това за всяко работно място имате възможност да активирате допълнителен модул за бързи продажби (POS), който да бъде инсталиран на ANDROID устройство (телефон/ таблет). (Научете повече за работното място и касовия модул тук) . След активирането на режима- всеки допълнителен модул за бързи продажби (POS) изпраща информация на основния модул за бързи продажби, а оттам към техническото оборудване- касов апарат, нефискален принтер и т.н.

“REMOTE POS” – демонстрация

Пример:

Вие сте собственик на ресторант. В него сте наели трима служители, които работят като сервитьори- двама от тях работят на смени и използват един общ служебен таблет. Третият служител работи посредством мобилен телефон. Във Вашия ресторант имате един касов апарат и два нефискални принтера- единият е разположен на бара, а другият в кухнята. 

Работата между касовия апарат и нефискалните принтери е синхронизирана чрез лаптоп, на който е инсталиран касов модул на I-CASH. 

Вашият служител 1 работи на служебния таблет, а служител 2 на мобилния телефон. Служител 1 обслужва маса 1. На таблета той “маркира маса 1”, “маркира поръчката на клиента” и автоматично от таблета изпраща поръчката към кухнята и бара. Вашите служители в кухнята и бара получават своите бележки от нефискалните принтери, а самата сметка остава отворена. Вие като управител имате възможност на основния POS да видите отворената сметка. 

Служител 2, който работи на мобилния телефон вижда, че маса 1 е заета и няма възможност да маркира на нея. 

Служител  1 може да разпечата по същия начин фискална бележка и да завърши операцията. Възможно е и Вие да завършите операцията от основния POS. 

“REMOTE POS”- Какви са предимствата?

REMOTE-POS-4

След като вече научихте как функционира режима “REMOTE POS” няма как да ме изтъкнем неговите предимства:

  • Персоналът Ви е улеснен

Целият процес е автоматизиран. В момента, в който клиентът си поръча ястието, персоналът в кухнята получава поръчката и може да отреагира. 

  • Клиентите ще получат по-бързо своята поръчка.

Какво по-хубаво от доволни клиенти?

  • Работата е синхронизирана

Всяка една поръчка на отделен сервитьор се изпраща към основния касов модул и се прикачва към складовото стопанство. По този начин имате централизирана система за поръчки, бележки, документи, склад и т.н. 

  • Имате пълен контрол 

Всяко едно действие на служителите е проследимо. Във всеки един момент може да видите, дали поръчката на клиента съответства с доставеното. 

 

Възползвайте се от възможностите на складов и търговски софтуер I-CASH като се регистрирате още сега на https://icash.bg/bg/ 

Всеки новорегистриран клиент получава един месец безплатен достъп до програмата! 

Изстреляйте бизнеса си на върха!

В случай, че имате допълнителни въпроси не се колебайте да се обърнете към наш сътрудник на: 

  • (+359) 2 960 7123
  • info@icash.bg

 

Безплатна консултацияБезплатна консултацияБезплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация