fbpx
Прехвърляне от ПОС


Трансфер в пос

Функционалността прехвърляне от ПОС е разработена за клиенти, които се занимават с разносна търговия, но може да бъде ползвана и от всеки друг клиент. За да стартирате прехвърляне от модула за бързи продажби трябва да имате активиран достъп.

Забележка! Ако не виждате бутона от менюто, най – вероятно сте заплатили пакет , в който тази функционалност не е включена.

Стартирайте модула за бързи продажби и навигирайте до меню прехвърляне.
Попълнете по етапно всички полета.Изберете посоката на трансфера. Системата позволява да се прехвърли стоката от склада, към които е вързан модула за бързи продажби или обратно – от всеки друг склад към този, на който се работи.

Следващата стъпка е прехвърляне към фирмен склад или към външен склад (към друга фирма или частно лице).

Информация за трансфер

Изберете склад на получателя. Складовете се въвеждат в уеб към контрагент – при редакция. системата позволява да се въведат складове с допълнителна информация за адрес, мол и телефон.

Въведете  дати на изпращане и получаване.

Може да въведете данни за транспортното средство.

Въведете имена на потребител, който предава стоката и на потребител, който я приема.
След като запазите информацията, системата ще ви прехвърли към основния екран и ще ви позволи да въведете стоките и техните количества.

При приключване на операцията количествата ще се прехвърлят между избраните складове. Ако е вързан принтер ще получите бележка, която ще съдържа информация за двете страни, които участват в трансфера и информация за прехвърлените стоки. В уеб частта ще имате възможност да проследите всички направени трансфери в меню Операции-Прехвърляния.

За повече информаиця може да разгледате нашето ръководство.

Моля посетете нашия youTube канал

Безплатна консултацияБезплатна консултацияБезплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация и настройки, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Затвори