fbpx
Прехвърляне от ПОС


Трансфер в пос

Функционалността прехвърляне от ПОС е разработена за клиенти, които се занимават с разносна търговия, но може да бъде ползвана и от всеки друг клиент. За да стартирате прехвърляне от модула за бързи продажби трябва да имате активиран достъп.

Забележка! Ако не виждате бутона от менюто, най – вероятно сте заплатили пакет , в който тази функционалност не е включена.

Стартирайте модула за бързи продажби и навигирайте до меню прехвърляне.
Попълнете по етапно всички полета.Изберете посоката на трансфера. Системата позволява да се прехвърли стоката от склада, към които е вързан модула за бързи продажби или обратно – от всеки друг склад към този, на който се работи.

Следващата стъпка е прехвърляне към фирмен склад или към външен склад (към друга фирма или частно лице).

Информация за трансфер

Изберете склад на получателя. Складовете се въвеждат в уеб към контрагент – при редакция. системата позволява да се въведат складове с допълнителна информация за адрес, мол и телефон.

Въведете  дати на изпращане и получаване.

Може да въведете данни за транспортното средство.

Въведете имена на потребител, който предава стоката и на потребител, който я приема.
След като запазите информацията, системата ще ви прехвърли към основния екран и ще ви позволи да въведете стоките и техните количества.

При приключване на операцията количествата ще се прехвърлят между избраните складове. Ако е вързан принтер ще получите бележка, която ще съдържа информация за двете страни, които участват в трансфера и информация за прехвърлените стоки. В уеб частта ще имате възможност да проследите всички направени трансфери в меню Операции-Прехвърляния.

За повече информаиця може да разгледате нашето ръководство.

Моля посетете нашия youTube канал

Безплатна консултация
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация и настройки, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Затвори