fbpx

Изберете препоръчани и утвърдени хардуерни решения

Като разработчици на търговски и складов софтуер I-CASH, всекидневно се запознаваме с разнообразие от периферни устройства, предоставяни от нашите клиенти. Наблюдавайки техния опит, сме избрали най-добрите сред тях, за да ви осигурим оптимална съвместимост и перфектна функционалност във вашия бизнес.

Хардуер, подходящ за всеки бизнес

Съвместим с търговски и складов софтуер I-CASH

Фискални
Устройства
Тъч ПОС
Терминали
Баркод
Скенери
Електронни
Везни

Защо да закупите хардуер от нас?​

Подбрани устройства

Не е нужно да извършвате подробен анализ на продуктите на българския пазар. Вече сме го направили, базирайки се на опита с нашите клиенти.

Съвместим с I-CASH

Всеки от посочените продукти може да бъде конфигуриран за работа с I-CASH. Така Вие ще можете да обслужвате клиенти с лекота.

Ние Ви го конфигурираме

Дистанционно приготвяме всеки хардуерен продукт преди да Ви бъде изпратен до Вас. Помагаме Ви той да бъде конфигуриран с I-CASH.

Може да бъде купен на изплащане

Чрез сътрудничеството ни с TBI банк, имаме възможността да Ви предложим възможност за разсрочено плащане на избраното от Вас търговско оборудване.

Фискални устройства

Стартирането на нов бизнес или обект е предизвикателство, с което сме уверени, че ще се справите! Задължителен помощник в това пътешествие е фискалното устройство. Представяме Ви както икономични предложения, така и комплексни решения, подходящи за вашето предприятие.

Тъч ПОС терминали

Обслужвайте клиенти с лекота! Тъч ПОС терминалът ще Ви помогне се справите с големия поток от клиенти. Той ще Ви помогне да пестите електроенергия и разходи за ток. Изключително елегантни ще се впишат във Вашия интериор.

Баркод скенери

Баркод скенери, предназначени за оптимизиране на дейността както в малки търговски обекти, така и в напълно заети големи супермаркети. Разгледайте нашите предложения и изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди!

Електронни везни

Подобрете ефективността на вашата търговска дейност чрез ценоизчислителна или етикетираща везна, интегрирана с I-CASH! Представете си колко време може да бъде спестено по този начин. Просто поставете продукта, и I-CASH автоматично запомня и изчислява за Вас!

Разгледайте и нашите софтуерни решения, подходящи за всеки тип бизнес!

Безплатна консултацияБезплатна консултацияБезплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация и настройки, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Затвори