fbpx

Изберете препоръчани и утвърдени хардуерни решения

Като разработчици на търговски и складов софтуер I-CASH, всекидневно се запознаваме с разнообразие от периферни устройства, предоставяни от нашите клиенти. Наблюдавайки техния опит, сме избрали най-добрите сред тях, за да ви осигурим оптимална съвместимост и перфектна функционалност във вашия бизнес.

Хардуер, подходящ за всеки бизнес

Съвместим с търговски и складов софтуер I-CASH

Фискални
Устройства
Тъч ПОС
Терминали
Баркод
Скенери
Електронни
Везни

Защо да закупите хардуер от нас?​

Подбрани устройства

Не е нужно да извършвате подробен анализ на продуктите на българския пазар. Вече сме го направили, базирайки се на опита с нашите клиенти.

Съвместим с I-CASH

Всеки от посочените продукти може да бъде конфигуриран за работа с I-CASH. Така Вие ще можете да обслужвате клиенти с лекота.

Ние Ви го конфигурираме

Дистанционно приготвяме всеки хардуерен продукт преди да Ви бъде изпратен до Вас. Помагаме Ви той да бъде конфигуриран с I-CASH.

Може да бъде купен на изплащане

Чрез сътрудничеството ни с TBI банк, имаме възможността да Ви предложим възможност за разсрочено плащане на избраното от Вас търговско оборудване.

Фискални устройства

Стартирането на нов бизнес или обект е предизвикателство, с което сме уверени, че ще се справите! Задължителен помощник в това пътешествие е фискалното устройство. Представяме Ви както икономични предложения, така и комплексни решения, подходящи за вашето предприятие.

Тъч ПОС терминали

Обслужвайте клиенти с лекота! Тъч ПОС терминалът ще Ви помогне се справите с големия поток от клиенти. Той ще Ви помогне да пестите електроенергия и разходи за ток. Изключително елегантни ще се впишат във Вашия интериор.

Баркод скенери

Баркод скенери, предназначени за оптимизиране на дейността както в малки търговски обекти, така и в напълно заети големи супермаркети. Разгледайте нашите предложения и изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди!

Електронни везни

Подобрете ефективността на вашата търговска дейност чрез ценоизчислителна или етикетираща везна, интегрирана с I-CASH! Представете си колко време може да бъде спестено по този начин. Просто поставете продукта, и I-CASH автоматично запомня и изчислява за Вас!

Разгледайте и нашите софтуерни решения, подходящи за всеки тип бизнес!

Безплатна консултацияБезплатна консултацияБезплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация