Как да работим с I-CASH?
Видео уроци и отговори на въпроси

Специално за Вас сме подготвили видеоуроци за работа с платформата на i-cash, в които подробно е обяснена и показана всяка стъпка от работата.

 • Видео уроци

  Множество достъпни видеоуроци са на Ваше разположение по всяко време.

 • Съпорт от 09:00 до 21:00

  Ние сме винаги до Вас ако имате нужда от помощ или имате въпрос.

 • Инфо

  Разгледайте секцията в блога.

Вижте видеоклиповете Youtube channel logo Вижте канала ни и в youtube
Въпроси и отговори

Специално за Вас сме подготвили отговори на най-често задаваните въпроси, свързани с icash.bgasd asda

Ако не намирате отговор, ние сме тук за да Ви помогнем:
 • +359 899 991 288

  Телефон за техническа поддръжка на клиенти. Работно време: 09:00-21:00

 • +359 895 507 263

  Телефон за техническа поддръжка на дистрибутори. Работно време: 09:00-21:00

Каква платформа е icash.bg?
I-CASH е облачно базиран търговски софтуер, който се състой от два модула: 1. Онлайн приложение, до което имате достъп от всяка една точка, в което ще откритете всички справки за извършени търговски операции 2. Модул за бързи продажби - приложение , което работи под Windows и Android и осъществява връзката с всички периферни устройства
За кого е предназначен icash.bg?
Програмата е ориентирана към търговски обекти и е предназначена за: 1. Магазини за хранителни и нехранителни стоки 2. Ресторанти и заведения за бързо хранене 3. Търговски офиси 4. Складове на едро и дребно 5. Бижутерски магазини 6. Фитнес клубове 7. Мобилни търговци
Как работи icash.bg?
Системата осъществява постоянна двупосочна комуникация. Всички промени по номенклатурите, които се правят в Уеб частта, веднага се отразяват в Модула за бързи продажби. И обратно: всяка една продажба в ПОС-а се качва в Уеб. По този начин имате възможност да управлявате склада си от разстояние, като въвеждате доставки, правите ревизии и следите продажбите в търговските обекти директно от телефона или лаптопа си вкъщи.
За кого е предназначен icash.bg?
Програмата е ориентирана към търговски обекти и е предназначена за: 1. Магазини за хранителни и нехранителни стоки 2. Ресторанти и заведения за бързо хранене 3. Търговски офиси 4. Складове на едро и дребно 5. Бижутерски магазини 6. Мобилни търговци
Колко струва на месец icash.bg?
Възможно най-ниската цена на пазара за търговски софтуер. Моля разгледайте ценовата листа на сайта. Ако изберете годишен абонамент - цената на месец пада почти с 50%.
Как се плаща?
Софтуерът е на абонаментен план. Той не се закупува. Можете да разгледате цените на сайта. Имате възможност да плащате месец за месец или да заплатите за една година абонамент за I-CASH. На сайта можете да откриете банковата сметка на фирмата или да заплатите в брой на касата в нашия офис.
Имам проблем с връзката между устройствата, какво да правя?
1. Проверете връзката с периферните устройства; 1.1. Проверете дали касовия апарат е в режим PC; 1.2. Дали кабелите имат някакъв дефект, който пречи на комуникацията; 2. Проверете интернет връзката - бутонът долу в ляво на ПОС-а ще изведе информация за версията на програмата операционната система и дали устройството има интернет връзка; 3. Рестартирайте програмата; 4. Рестартирайте устройствата
Как да се логна?
Изберете полето ВХОД от основното меню и въведете данните за достъп , които сте получили в мейла.
Какъв план да избера?
Софтуерът се предлага с три плана. На сайта можете да разгледата до какво дава достъп всеки един от тях. Пакет Pro съдърва в себе си всички функционалности на Пакет Start плюс няколко модула специално разработени за клиенти от ресторантьорския бранш . В Пакет Pro получавате достъп и до производство и работа с партиди. Пакет Inv дава достъп само до продажби без склад.
С какви устройства може да се свърже I-CASH?
Софтуерът е разработен за фирма Дейзи Тех АД и е тестван със устройства предлагани от нея. Списък с тези устройства можете да намерите на сайта. Разработена е комуникация с продукти на Дакекс ООД, Елтрейд ООД, Зит Интернешънал ООД и Тремол ООД.
Нефискалния принтер в кухнята принтира странни символи
Трябва да се настроят параметритe на нефискалния принтер: за повече информация разгледайте статиите в блога или се свържете с вашия сервизен техник.

Защо да изберете I-CASH?

Бизнес софтуер, създаден специално за Вашия бизнес. С минимална инвестиция - максимален контрол и резултат!

 • 1 месец безплатно

  Пробвайте icash.bg един месец безплатно, за да се уверите, че е перфектен за Вашия бизнес!

 • Супер изгоден

  Най-изгодният бизнес софтуер, специално създаден за Вашия бизнес!

 • Много модули

  Множество модули, разработени за да отговорят на изискванията на всеки бизнес!

 • Постоянни обновления

  Обновления и нови модули към системата, които ще получавате безплатно!

Разрешен Отговаря на изискванията на наредба Н-18
Отговаря на изискванията на наредба Н-18