fbpx
Как да работим с I-CASH?
Видео уроци и отговори на въпроси

Специално за Вас сме подготвили видеоуроци за работа с платформата на I-CASH, в които подробно е обяснена и показана всяка стъпка от работата.

 • Видео уроци

  Множество достъпни видеоуроци са на Ваше разположение по всяко време.

 • Съпорт от 09:00 до 17:00

  Ние сме винаги до Вас ако имате нужда от помощ или имате въпрос. За поддръжка извън работно време моля разгледайте допълнителните услуги.

 • Инфо

  Разгледайте секцията в блога.

 • Ръководство за потребителя

  Подробно ръководство може да разгледат от тук

Видеа Youtube channel logo Вижте канала ни и в youtube
Въпроси и отговори

Специално за Вас сме подготвили отговори на най-често задаваните въпроси, свързани с icash.bg

Ако не намирате отговор, ние сме тук за да Ви помогнем:
 • +(359) 2 960 7123

  Телефон за техническа поддръжка на клиенти. Работно време: 09:00-17:00

Каква платформа е icash.bg?
I-CASH е облачно базиран търговски софтуер, който се състои от два модула: 1) Онлайн платформа, до която имате достъп, без значение къде се намирате. Посредством нея вие можете да се осведомите за всички справки за извършени търговски операции 2) Модул за бързи продажби - приложение , което работи на операционните системи Windows и Android и осъществява връзката с всички периферни устройства.
За кого е предназначен icash.bg?
Подходящ е както за офиси, складове, магазини, така и за заведения, онлайн магазини, фитнес центрове и всякакви други дейности, за които са подходящи MINI ERP системи.
Как работи icash.bg?
Системата осъществява постоянна двупосочна комуникация. Всички промени по номенклатурите, които се правят в Уеб частта, веднага се отразяват в Модула за бързи продажби. И обратно: всяка една продажба в ПОС-а се качва в сайта. По този начин имате възможност да управлявате склада си от разстояние, като въвеждате доставки, правите ревизии и следите продажбите в търговските обекти, директно от телефона или лаптопа вкъщи.
Колко струва на месец icash.bg?
Възможно най-изгодната цена представена на българския пазар- цени, започващи от 9,90лв. на месец. По- подробна информация можете да намерите в нашата ценова листа. При избор на годишен абонаментен план можете да се възползвате от отстъпки, достигащи до над 40%.
Как се плаща?
Можете да получите достъп до софтуера, чрез заплащане на абонаментен план. Софтуерът не се закупува. Разгледайте нашата ценова листа. Имате възможност да плащате на месечна база или да заплатите за едногодишен абонамент. Плащанията се извършват, чрез паричен превод, осъществен на BG50RZBB91551001982012
Имам проблем с връзката между устройствата, какво да правя?
1) Проверете връзката с периферните устройства; 1.1. Проверете дали касовият апарат е в режим PC; 1.2. Дали кабелите имат някакъв дефект, който пречи на комуникацията; 2) Проверете вашата интернет връзката - бутонът долу вляво на ПОС-а ще изведе информация за версията на програмата, операционната система и дали устройството има интернет връзка; 3) Рестартирайте програмата; 4) Рестартирайте устройствата
Как да се логна?
Изберете полето ВХОД от основното меню и въведете данните за достъп , които сте получили в електронното писмо, доставено на посочената от вас електронна поща.
Какъв план да избера?
Софтуерът предлага три типа абонаментни плана. В секцията "Цени" можете да се запознаете какви функционалности съдържа всеки един от тях. Пакет PRO съдържа в себе си всички функционалности на Пакет START, както и няколко модула специално разработени за клиенти от ресторантьорския бранш . Чрез пакет PRO получавате достъп и до производствен модул и работа с партиди. Пакет INV дава достъп само до продажби без склад.
С какви устройства може да се свърже I-CASH?
I-CASH осъществява комуникация с всички водещи модели фискални устройства, предлагани на българския пазар. Имате възможност да осведомите кои са актуалните устройства на нашия сайт. Програмата управлява POS терминали като може да персонализира информацията на бележката, която се принтира. Нашите клиенти ползват баркод четци, които се свързват по COM или като клавиатура под windows и android. Повечето електронни везни също се свързват с програмата като част от тях могат да бъдат дистанционно програмирани по вътрешната мрежа или с кабел директно свързан към компютъра, на който има инсталиран I-CASH.
Фирмата ни мина по ДДС
При промяна на този статус - моля свържете се с наш представител.
СУПТО или Не-СУПТО софтуер е I-CASH?
С оглед на българското законодателство, I-CASH бива предлаган в две различни версии- като СУПТО и като не-СУПТО софтуер. Изборът коя версия да бъде използвана бива взет единствено от собственика на складовото стопанство.
Онлайн базиран ли е I-Cash?
Да, I-CASH е облачен софтуер. Цялата база данни се пази в интернет пространството, на защитени сървъри. Оперирате през вашето лично складово стопанство. В него заприхождавате стоката, извършвате продажбите, ревизирате и др. Важно е да знаете, че I-CASH е съставен от два модула, като вторият, наречен POS, трябва да бъде инсталиран на конкретното устройство.
Защитени ли са данните ми?
Да. Данните ви се съхраняват на двойно подсигурен сървър в дейта център с непрескъваемо захранване генератор и всичко необходимо за надежна защита на данните.
Мога ли да работя с I-Cash без да използвам касов апарат?
В случай, че използвате не-СУПТО версия на I-CASH можете безпроблемно да работите без касов апарат. В случай, че използвате СУПТО версия на I-CASH можете да работите без касов апарат, но ще можете да извършвате продажбите си единствено по банков път.
Мога ли да работя с I-Cash през телефон или таблет?
Да, можете. I-Cash е разработен така, че да отговаря на нуждите на много и различни бизнеси, включително и на фирмите, занимаващи се с разносна търговия. За да оперирате през Android устройство, трябва да изтеглите и инсталирате модула за бързи продажби (POS). Второто изискване е касовият апарат да има опция за Bluetooth връзка – посредством нея складовото стопанство се свързва с ФУ. Продажбите се извършват през въпросния модул бързо и лесно, само с няколко натискания на бутоните.
Мога ли да издавам фактури, ако работя през телефон/таблет?
Да, можете. Вижте видеата ни в YouTube, за да разберете как да го направите.
Мога ли да работя без интернет връзка?
Да, можете, но не за постоянно, а за кратък период от време. Модулът за бързи продажби съхранява всички извършени от вас операции, а когато връзката се възстанови, информацията се изпраща към складовото ви стопанство.
Мога ли да добавя повече от един търговски обект?
Да, можете да добавите неограничен брой складове към вашето стопанство срещу съответна месечна такса. Можете да следите онлайн извършваните операции във всеки от обектите. В случай, че желаете допълнителен обект моля да се обърнете към наш сътрудник.
Мога ли да променям плащането на финализирана операция?
Не! Операцията трябва да се сторнира и след това да се направи нова с коректното плащане.

Защо да изберете I-CASH?

Бизнес софтуер, създаден специално за Вашия бизнес. С минимална инвестиция - максимален контрол и резултат!

 • 1 месец безплатно

  Пробвайте icash.bg един месец безплатно, за да се уверите, че е перфектен за Вашия бизнес!

 • Супер изгоден

  Най-изгодният бизнес софтуер, специално създаден за Вашия бизнес!

 • Много модули

  Множество модули, разработени, за да отговорят на изискванията на всеки бизнес!

 • Постоянни обновления

  Обновления и нови модули към системата, които ще получавате безплатно!

Разрешен Отговаря на изискванията на наредба Н-18
Отговаря на изискванията на наредба Н-18

Безплатна консултацияБезплатна консултацияБезплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация и настройки, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Затвори