Как да работим с I-CASH?
Видео уроци и отговори на въпроси

Специално за Вас сме подготвили видеоуроци за работа с платформата на i-cash, в които подробно е обяснена и показана всяка стъпка от работата.

 • Видео уроци

  Множество достъпни видеоуроци са на Ваше разположение по всяко време.

 • Съпорт от 09:00 до 21:00

  Ние сме винаги до Вас ако имате нужда от помощ или имате въпрос.

 • Инфо

  Разгледайте секцията в блога.

 • Ръководство за потребителя

  Подробно ръководство може да разгледат от тук

Вижте видеоклиповете Youtube channel logo Вижте канала ни и в youtube
Въпроси и отговори

Специално за Вас сме подготвили отговори на най-често задаваните въпроси, свързани с icash.bgasd asda

Ако не намирате отговор, ние сме тук за да Ви помогнем:
 • +359 899 991 288

  Телефон за техническа поддръжка на клиенти. Работно време: 09:00-21:00

 • +359 895 507 263

  Телефон за техническа поддръжка на дистрибутори. Работно време: 09:00-21:00

Каква платформа е icash.bg?
I-CASH е облачно базиран търговски софтуер, който се състой от два модула: 1. Онлайн приложение, до което имате достъп от всяка една точка, в което ще откритете всички справки за извършени търговски операции 2. Модул за бързи продажби - приложение , което работи под Windows и Android и осъществява връзката с всички периферни устройства
За кого е предназначен icash.bg?
Програмата е ориентирана към търговски обекти и е предназначена за: 1. Магазини за хранителни и нехранителни стоки 2. Ресторанти и заведения за бързо хранене 3. Търговски офиси 4. Складове на едро и дребно 5. Бижутерски магазини 6. Фитнес клубове 7. Мобилни търговци
Как работи icash.bg?
Системата осъществява постоянна двупосочна комуникация. Всички промени по номенклатурите, които се правят в Уеб частта, веднага се отразяват в Модула за бързи продажби. И обратно: всяка една продажба в ПОС-а се качва в Уеб. По този начин имате възможност да управлявате склада си от разстояние, като въвеждате доставки, правите ревизии и следите продажбите в търговските обекти директно от телефона или лаптопа си вкъщи.
За кого е предназначен icash.bg?
Програмата е ориентирана към търговски обекти и е предназначена за: 1. Магазини за хранителни и нехранителни стоки 2. Ресторанти и заведения за бързо хранене 3. Търговски офиси 4. Складове на едро и дребно 5. Бижутерски магазини 6. Мобилни търговци
Колко струва на месец icash.bg?
Възможно най-ниската цена на пазара за търговски софтуер. Моля разгледайте ценовата листа на сайта. Ако изберете годишен абонамент - цената на месец пада почти с 50%.
Как се плаща?
Софтуерът е на абонаментен план. Той не се закупува. Можете да разгледате цените на сайта. Имате възможност да плащате месец за месец или да заплатите за една година абонамент за I-CASH. На сайта можете да откриете банковата сметка на фирмата или да заплатите в брой на касата в нашия офис.
Имам проблем с връзката между устройствата, какво да правя?
1. Проверете връзката с периферните устройства; 1.1. Проверете дали касовия апарат е в режим PC; 1.2. Дали кабелите имат някакъв дефект, който пречи на комуникацията; 2. Проверете интернет връзката - бутонът долу в ляво на ПОС-а ще изведе информация за версията на програмата операционната система и дали устройството има интернет връзка; 3. Рестартирайте програмата; 4. Рестартирайте устройствата
Как да се логна?
Изберете полето ВХОД от основното меню и въведете данните за достъп , които сте получили в мейла.
Какъв план да избера?
Софтуерът се предлага с три плана. На сайта можете да разгледата до какво дава достъп всеки един от тях. Пакет Pro съдърва в себе си всички функционалности на Пакет Start плюс няколко модула специално разработени за клиенти от ресторантьорския бранш . В Пакет Pro получавате достъп и до производство и работа с партиди. Пакет Inv дава достъп само до продажби без склад.
С какви устройства може да се свърже I-CASH?
Софтуерът е разработен за фирма Дейзи Тех АД и е тестван със устройства предлагани от нея. Списък с тези устройства можете да намерите на сайта. Разработена е комуникация с продукти на Дакекс ООД, Елтрейд ООД, Зит Интернешънал ООД и Тремол ООД.
Нефискалния принтер в кухнята принтира странни символи
Трябва да се настроят параметритe на нефискалния принтер: за повече информация разгледайте статиите в блога или се свържете с вашия сервизен техник.
СУПТО ли е I-Cash?
Да, I-Cash е софтуер за управление на продажбите, отговарящ на изискванията на Наредба Н-18. Предназначен е за използване в различни търговски обекти – магазини, ресторанти, заведения, складове и др.
Онлайн базиран ли е I-Cash?
Да, I-Cash е облачен софтуер. Цялата база данни се пази в интернет пространството, на защитен сървър. Оперирате през вашето лично складово стопанство. В него заприхождавате стоката, извършвате продажбите, ревизирате и др. Важно е да знаете, че I-Cash е съставен от два модула, като вторият, наречен POS, трябва да бъде инсталиран на конкретното устройство.
Защитени ли са данните ми?
Да. Данните ви се съхраняват на двойно подсигурен сървър в дейта център с непрескъваемо захранване генератор и всичко необходимо за надежна защита на данните.
Мога ли да работя с I-Cash без да изпозлвам касов апарат?
Да, можете, но това означава, че плащанията ви ще се извършват единствено по банков път.
Мога ли да работя с I-Cash през телефон или таблет?
Да, можете. I-Cash е разработен така, че да отговаря на нуждите на много и различни бизнеси, включително и на фирмите, занимаващи се с разносна търговия. За да оперирате през Android устройство, трябва да изтеглите и инсталирате модула за бързи продажби (POS). Второто изискване е касовият апарат да има опция за Bluetooth връзка – посредством нея складовото стопанство се свързва с ФУ. Продажбите се извършват през въпросния модул бързо и лесно, само с няколко натискания на бутоните.
Мога ли да издавам фактури, ако работя през телефон/таблет?
Да, можете. Вижте видата ни в YouTube, за да разберете как да го направите.
Мога ли да работя без интернет връзка?
Да, можете, но не за постоянно, а за кратък период от време. Модулът за бързи продажби съхранява всички извършени от вас операции, а когато връзката се възстанови, информацията се изпраща към складовото ви стопанство.
Мога ли да добавя повече от един търговски обект?
Да, можете да добавите неограничен брой складове към вашето стопанство срещу съответна месечна такса. Можете да следите онлайн извършваните операции във всеки от обектите.

Защо да изберете I-CASH?

Бизнес софтуер, създаден специално за Вашия бизнес. С минимална инвестиция - максимален контрол и резултат!

 • 1 месец безплатно

  Пробвайте icash.bg един месец безплатно, за да се уверите, че е перфектен за Вашия бизнес!

 • Супер изгоден

  Най-изгодният бизнес софтуер, специално създаден за Вашия бизнес!

 • Много модули

  Множество модули, разработени за да отговорят на изискванията на всеки бизнес!

 • Постоянни обновления

  Обновления и нови модули към системата, които ще получавате безплатно!

Разрешен Отговаря на изискванията на наредба Н-18
Отговаря на изискванията на наредба Н-18