fbpx
1. Въведение


Въведение

За фирмата

Фирма Онлайн сървисиз ЕООД специализира в разработката на търговски софтуер и софтуерна фискализация. Фирмата има представителства в няколко държави и нейните продукти се предлагат в цял свят.

I-Cash – кратка история

Разработката на продукта започва през 2016 година за българския пазар. След влизането в сила на Наредба Н-18 е подготвена версия V5 , която влиза в списъка с одобрени софтуери на НАП под номер 3. През 2020 година продукта се разпространява успешно в още четири държави на два континента като се предлагат две версии за Българския пазар и още три версии за други държави.

I-Cash – oсновни характеристики

I-Cash е търговски складов софтуер. След направена регистрация в сайта всеки един клиент получава един месец безплатен достъп до софтуера от всяко едно устройство през браузър.

Основното , което разграничава този софтуер от всички останали на пазара е че това е облачно – базиран софтуер, който се предлага като услуга. Какво означава това ? Най – важното е, че базата данни се съхранява на двойно подсигурени дейта сървъри на Гугъл(Google LLC). По този начин обезпечаваме на 100% сигурността на данните на клиентите. Не се обвързваме с хардуер и локални бази с данни , което би довело до сериозни проблеми, ако този хардуер по една или друга причина откаже да функционира.

Изключително удобна функционалност, която в последно време набира все повече клиенти е дистанционния достъп и управлението на бизнеса от разстояние. Благодарение на новите технологии всеки един клиент има възможност да достъпва фискалните устройства на фирмата , които са свързани със софтуера от всяко едно място през интернет като по този начин може да подготвя сделки без да се налага физически да се ситуира в офиса. По този начин всеки един потребител има достъп до справки от персоналния си компютър или смарт фон по всяко време и от всяко място.

Осъществена е комуникация с всички фискални устройства предлагани на българския пазар. Програмата управлява термални пос принтери като може да персонализира информацията на бележката, която се принтира. Нашите клиенти ползват баркод четци, които се свързват по ком или като клавиатура под windows и android. Повечето електронни везни също се свързват с програмата, като част от тях могат да бъдат дистанционно програмирани по вътрешната мрежа или с кабел директно свързан към компютъра, на който има инсталиран I-Cash.

Благодарение на API вече имаме осъществена комуникация с над 100 различни софтуера разработени от български и чуждестранни фирми. В това число не влизат интегрираните онлайн магазини , които ползват нашата платформа за издаване на фискални документи и водене на складова наличност.

За кого е предназначен

I-Cash се ползва и може да се ползва от всяка една фирма, която извършва търговска дейност на територията на Република България.

Безплатна консултацияБезплатна консултацияБезплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация и настройки, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Затвори