fbpx
1.2. Начална страница


На началната страница се визуализират няколко уйджета (прозореца), в които получавате информация за :

Започнати операции – списък с всички започнати търговски операции като рекламации, ревизии и т.н.

Търси документ по баркод – системата създава свои вътрешни баркодове и този уйджет дава възможност за откриване на документ в стопанството по баркод.

Последни операции – списък с последните операции направени в това стопанство.

Просрочени плащания – списък с неплатени или частично платени операции (опционално на база на настройки)

Стоки с количества под минималните – при въведено минимално количество програмата алармира когато стойностите преминат тази граница.

Артикули с изтичащ срок на годност – при въведен срок на годност в доставка програмата извежда списък с всички артикули , чиито срок на годност наближава да изтече.

Артикули с текуща продажна цена по – ниска от доставната – Списък с артикули , чиято доставна цена е по – висока от зададената продажна цена.

Извършени продажби с по – ниска продажна цена от доставната – Информация за прoдадени артикули с цена по ниска от зададената в програмата доставна цена.

Оборот по оператори – Информация за вчерашен и днешен оборот

Документи и връзки – Списък с полезна за клиента информация. От тук можете да изтеглите модул за да бързи продажби за Android и Windows. Документация за разработчици и програмисти. Допълнителни кратко ръководство в PDF.

Ако не виждате , част от описаната по – горе информация това означава , че нямате достъп до нея с потребителя , с който сте влезнали в системата.

Безплатна консултацияБезплатна консултацияБезплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация и настройки, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Затвори