fbpx
Как да изберете подходящ абонаментен план за бизнеса си?


Търговски софтуер I-Cash – абонаментни пакети

За да изберете най-подходящия за вашия бизнес абонаментен план, добре е да си отговорите на няколко въпроса:

  • Следите ли складовата наличност или единствено издавате счетоводни документи?
  • Ако следите количеството на артикулите, нужни ли са ви партиди и срокове на годност? Имате ли производство?

I-Cash е търговски софтуер, подходящ за магазини и ресторанти, както и за издаване на счетоводни документи.

 

Пакет „Фактуриране“

Подходящ е за вас, ако не ви е нужно да сте наясно с наличността в склада, а единствено издавате документи – проформа, фактура и др. Специфичното тук е, че не можете да доставяте стока в склада, дори и да предлагате такава (а не услуги). Не можете да бракувате или ревизирате артикулите, нямате достъп и до голям брой от справките. Единствено можете да създавате и продавате стоки/услуги на съответен контрагент. Пакет „Фактуриране“ е предпочитан предимно от клиенти, които предлагат услуги.
Такива са:

Пакет „Старт“

Най-често избираният от нашите клиенти. Предпочитан е, защото:

  • Позволява следене на наличностите и заприхождаване на количествата.
  • Не включва партиди и срокове на годност – специфики, които са нужни на сравнително малко бизнеси.

Ако се спрете на този вариант, имате достъп до ставките и всички операции, които могат да се извършват при създаването на документите. Можете да правите ревизия, съответно – да регулирате количествата, както и да бракувате стоката. Освен това имате достъп до почти всички справки, с които програмата разполага.  Сред бизнесите, които използват този план, са:

Пакет „Про“

Пакет „Про“ е подходящ за всички, които не само искат да са наясно с наличностите във всеки един момент, но и имат нужда да следят партидните номера и сроковете на годност, както и за онези, които имат производство. С него работят и заведенията, тъй като ресторантьорският модул е наличен само тук. Бизнесите, които го използват, са:

Повече за модула за ресторанти прочетете в статията. 

Вижте и секцията „Цени“, за да се информирате за детайлите относно всеки абонаментен план. 

Цени и абонамент за търговски софтуер I-Cash

Цените вариват в зависимост от опциите, които всеки от тях предлага. Ако решите да работите с I-Cash, можете да заявите месечен или годишен абонамент. Възможно е първоначално да изберете месечен, а след като се убедите, че софтуерът ви е полезен, да преминете към годишен. Цените за трите различни плана за година са:

  • Пакет „Фактуриране“ – 12.90лв. (без ДДС).
  • Пакет „Старт“ – 21.90 лв. (на месечна база, без ДДС).
  • Пакер „Про“ – 36.90 лв. (на месечна база, без ДДС).

В сайта разгледайте и цените за едномесечен абонамент. 

Ако се затруднявате в избора на план за вашия бизнес, свържете се с нашите консултанти на мейл info@icash.bg или телефон +359 887 701 224.

Съветваме ви преди да заплатите за абонамент да се възползвате от безплатен едномесечния тестов период, който предлагаме. Регистрирайте се и очаквайте мейл с подробни данни за складовото ви стопанство. 

 

 

Безплатна консултация
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация и настройки, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Затвори