fbpx
Дистрибуция на търговски софтуер I-Cash


Дистрибуция на с=търговски софтуер I-Cash

 

Как да дистрибутирате складов софтуер I-Cash?

Какво представлява I-Cash?

I-Cash е облачно базиран складов софтуер (под №3 в списъка с одобрени софтуери по Наредба Н-18), който се състой от два модула – модул за бързи продажби (инсталира се пов Windows и Android и осъществява връзка с периферни устройства: касов апарат, нефискален и фискален принтер, баркод четец и ел. везна) и web платформа (всички справки по извършени търговски операции). Двата модула осъществяват непрекъсната комуникация помежду си, като на всеки 10 секунди се синхронизитат (Пос-а разполага и с бутон за мигновенна синхронизация). Програмата е ориентирана към търговски обекти и е предназначена за:

  • Фирми предлагащи услуги.
  • Магазини за хранителни и нехранителни стоки.
  • Ресторанти и заведения за бързо хранене.
  • Търговски офиси.
  • Складове на едро и дребно.
  • Бижутерски магазини.
  • Фитнес клубове.

Как да станете разпространители на СУПТО I-Cash?

Фирма „Онлайн Сървисиз“ ЕООД предоставя възможност на всички фирми на българския пазар да разпространяват нейния продукт в и извън границите на България. Процедурата е изключително лесна и бърза. С фирмите , които имат интерес, се сключва договор, в който са упоменати правата и задълженията на всеки един бъдещ дистрибутор на софтуера. „Онлайн Сървисиз“ ЕООД се задължава да изплаща 20 % от всяка такса за абонамент, платена от клиент на дистрибутор (вижте цените за различните абонаменти). Отдел „Съпорт“ поема цялата поддръжка на софтуера, така че за дистрибутора остава само да намери клиенти и да получава бонус за това. 

След като се подпише договорът, дистрибуторът получава достъп до платформата, в която във всеки един момент може да провери колко и на каква стойност плащания са постъпили от негови клиенти в системата. Ако желае да се запознае в детайли със софтуера , който ще предлага на своите клиенти, той получава безплатен достъп до всички функционалности на програмата, която ще презентира.

Ако проявявате интерес, моля изпратете мейл на info@icash.bg , в който в свободен текст обяснете, че искате да дистрибутирате софтуера, като не забравяте да дадете данни за фирмата, за да може наш сътрудник да се свърже с вас и да уточните последващите действия.

Безплатна консултацияБезплатна консултацияБезплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация