fbpx
Защо да изберете търговски и складов софтуер I-CASH?


Улеснете управлението на продажбите си

Независимо дали имате голяма фирма и предлагате богато разнообразие от стоки, или притежавате малка счетоводна къща и ви е нужда програма, издаваща само основни документи, Търговски и складов софтуер I-Cash е подходящият софтуер за вас, защото:

  • Онлайн базиран е.
  • Лесен за работа, с удобен интерфейс.
  • Следи складовата наличност.
  • Издава счетоводни документи.

I-Cash е уеб базиран софтуер – имате онлайн достъп до него

Позициониран е онлайн – не заема допълнително място. Налага се да инсталирате само модула за бързи продажби, но не и самия софтуер. За да имате достъп до складовото си стопанство, е нужно да заплатите абонаментен план за избран от вас пакет и време. Заплащате за месец или година.

Управлявате своя бизнес онлайн – от всяка точка на света. Нужна ви е само налична интернет връзка.

Контролирате складовата си наличност

I-Cash ви позволява да следите складовата си наличност. Справките проследяват движението на стоки за периоди, по обекти и др.

Разполагате с детайлни данни за всеки продукт. Можете да:

  • задавате максимално и минимално количество на артикулите;
  • работите с отрицателни количества;
  • добавяте артикулите в рецепта и др.

Издавате всички основни счетоводни документи

С I-Cash нямате нужда от допълнителна програма за фактуриране. Вие издавате всички необходими счетоводни документи – фактури, кредитни известия, доставки, стокови разписки и др.

Фактурата може да бъде генерирана от стокова разписка, може и да бъде избрана и при създаване на самия документ.

Обвързвате складовото си стопанство с фискалното устройство

Ако извършвате плащания в брой, вероятно се нуждаете и от софтуер за управление на продажбите. I-Cash предлага лесен за използване модул за бързи продажби, благодарение на който се осъществява връзката между фискалното устройство и онлайн разположеното ви складовото стопанство. Модулът за бързи продажби е напълно безплатен и работи още с:

  • баркод четец;
  • нефискален принтер;
  • електронна везна.

Може да бъде инсталиран на Windows и Android. Това го прави подходящ и за мобилни търговци. Разберете защо е подходящ за разносна търговия от статията.

Създавате мрежа от складове

I-Cash ви дава възможност да създавате допълнителни складове – срещу заплащане. Това ви помага да организирате по-лесно работния процес, ако разполагате с повече от един магазин. Чрез различните складове можете да следите своите наличности. Всеки склад може да е обвързан с останалите, но и да функционира индивидуално.

Създавате отстъпки – подхождате индивидуално към клиентите си

Имате възможност да правите отстъпки и да поставяте надценки на своите клиенти. Можете да правите отстъпка на конкретен клиент, както и на артикулна група. Имате възможност да задавате часови и времеви диапазон.

Вижте как да задавате отстъпка за конкретен час или да задавате ценово правило за сумата на артикула

Контролирате достъпа на различните потребители

Всеки потребител в I-Cash има права, които мениджъра задава и контролира от Роли. Ранговете са: manager, accountant, seller и auditor (одиторският профил има достъп до софтуера, но няма възможност да прави промени).

Потребителят manager има достъп до всички операции, документи, данни за артикули, контрагенти и др. Той може да задава или ограничава правата на останалите потребители.

Използвате онлайн магазин

Искате да обвържете онлайн магазина си със складовото стопанство? I-Cash дава възможност за активиране на онлайн магазин – срещу допълнително заплащане. Разполагаме с разработен плъгин за WooCommerce, благодарение на който лесно можете да направите интеграция между стопанството и магазина. Поръчките от онлайн магазина се отчитат в реално време в програмата.

Научете повече за интеграцията между I-Cash и WooCommerce от статията в блога.

Имате достъп до всички операции в табличен вид

I-Cash ви дава възможност да експортирате данни за всичките операции, артикули, контрагенти и др. в табличен вид. По този начин вие имате постоянен достъп до базата данни от софтуера.

Импортирате данните си

Ако сте използвали друг софтуер и след това сте решили да преминете към I-Cash, можете да направите импорт на всички свои артикули и контрагенти, ако използвате файл в следните формати: .xls, .xlsx, csv.

За да регулирате количествата, можете да направите импорт при ревизия. Импортът при ревизия се осъществява след като сте въвели вече артикулите в складовото си стопанство. Той може да се реализира посредством таблица .xls, .xlsx, .csv или баркод четец.

Вижте видеата, за да разберете как да импортирате артикули и контрагенти.

Имате достъп до базата данни на всички анулирани операции

Ако анулирате отворена, но неприключена продажба, софтуерът съхранява тази информация. Съхранява още данни за всички анулирани операции и артикули.

Улеснете управлението на складовата си наличност. Тествайте I-Cash безплатно за месец. Ако имате въпроси, свържете се с нашите консултанти на посочените в сайта координати.

 

Безплатна консултацияБезплатна консултацияБезплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация и настройки, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Затвори