fbpx
I-Cash – Търговски софтуер за магазин


 

Собственик сте на магазин и търсите складов софтуер, който да е с максимално опростен интерфейс, лесен за работа, сигурен и надежден. Искате продажбите да се реализират за секунди, а вие да можете да следите дистанционно операциите, които служителите ви извършват в реално време. I-Cash ви предлага всичко това. Дава ви още сигурност в управлението на различните процеси: продажби, доставки, ревизии, издаване на счетоводни документи, извършване на рекламации, задаване на отстъпки и др.

За да сте сигурни, че търговският софтуер отговаря на потребностите на вашия бизнес, ви даваме възможност да го тествате за един месец безплатно.

POS модул – пригоден за търговски обекти

I-Cash е онлайн базирана програма, но за да функционира, е необходимо да инсталирате POS модула – опростен софтуер, който ви дава възможност да извършвате продажбите за секунди посредством сензорен екран (тъчскрийн). Той съхранява информацията за всички заприходени артикули, включително и техните наличности и ги визуализира под формата на групи (ако сте ги обособили в отделни такива). С няколко движения маркирате избрания артикул и разплащате. Освен това през POS модула можете да:

  • издавате фактура;
  • продавате с отстъпка на конкретен контрагент;
  • продавате артикули с различни мерни единици;
  • печатате фискални бонове;
  • пускате дневни отчети (X и Z);
  • разплащате по различни начини – в брой, с карта, с ваучер.

I-Cash предлага цялостно решение за магазини за хранителни стоки. POS модулът осъществява връзка между складовото стопанство и:

  • фискално устройство;
  • електронна везна;
  • баркод четец.

За да сме максимално полезни на нашите клиенти, ние предлагаме и всички изброени периферни устройства.

I-Cash – защо още?

Можете да правите отстъпка на конкретен артикул през POS модула – коригирате цената му или задавате процентна отстъпка. Освен това, ако предварително сте задали ценови правила в складовото стопанство, всички те се отразяват и при продажба в POS. Какво означава това? Ако сте задали отстъпка на конкретен контрагент или корекция на цената на артикулна група за диапазон от време например, ще се отрази при продажбата в POS, без да е необходимо повторно да извършвате тези операции. Повече за ценовите правила научете от статията в блога.

I-Cash позволява да обедините няколко магазина в едно складово стопанство, като всеки от тях функционира автономно. Така например, ако разполагате с 3 различни обекта, можете да следите случващото се в тях през web, но всеки обект работи независимо от останалите, със собствените си наличности. Вашите служители нямат информация за случващото се в останалите складове. Освен това имате възможност бързо и лесно да прехвърляте стока от един склад към друг.

Когато става въпрос за работа с хора, въпросът със сигурността е от голямо значение. С I-Cash вие задавате определени права на вашите служители. При работата с POS, всеки от продавач-консултантите влиза в собствен профил чрез лична парола и има възможност единствено да извършва продажби. От вас зависи дали ще зададете допълнителни права.

Нашият търговски софтуер ви дава възможност да следите операциите в реално време. Всички продажби, реализирани през POS, се отразяват незабавно в складовото ви стопанство в Web. Така вие получавате детайлни данни за всяка операция, където и да се намирате. Нужна ви е само интернет връзка. 

Именно защото складовото ви стопанство е уеб базирано, вие можете да заприхождавате получената стока дистанционно, ако имате наличен документа, получен при доставката.

Пример: Ваш служител получава стока днес от конкретен доставчик. Изпраща ви снимка на съответния документ. Не е необходимо да присъствате на място в обекта, за да въведете данните за артикулите. Влизате в складовото стопанство избирате Нова доставка от менюто и заприхождавате стоката, където и да се намирате.

I-Cash е удобен и защото позволява на служителите ви да оперират от таблет или телефон, не е задължително модулът за бързо продажби да бъде инсталиран на компютър. Възможността за използване на Android е улеснение, ако един или няколко от обектите ви не са стационарни. Именно затова и I-Cash е чудесно решение за мобилни търговци. Повече за ползите от търговския софтуер при разносната търговия прочетете в статията.

Проявявате ли вече интерес? Тествайте I-Cash напълно безплатно за месец. Регистрирайте се сега. Имате въпроси? Свържете се с нас на тел. +359 887 701 224 или мейл info@icash.bg.

Безплатна консултацияБезплатна консултацияБезплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация