fbpx
Motorola Symbol LS 7708


Motorola Symbol ls 7708

Описание:

LS7708 USB има голям екран за сканиране, за да четете баркодове лесно и интуитивно. Той може да сканира от всякакъв ъгъл, без да е необходимо служителят в търговския обект да поставя продуктите в точното положение.
Това е интелигентен скенер. В режим на готовност, когато не се използва и когато се предава баркод над областта на сканиране, той се рестартира автоматично. Това води до икономия на електроенергия и удължава живота на скенера.
Ако е необходимо, може да се свърже мобилен скенер за сканиране на големи несъбираеми продукти. В случая е включена EAS антена за деактивиране на етикетите за сигурност.

Оферта

Можете да получите от наш служител като се свържете с нас на адрес support@icash.bg

Разгледайте всички устройства на сайта в категорията Нашите предложения. Всички устройства в списъка са тествани и работят безотказно с търговски софтуер I-Cash.

Ако искате да стартирате по – най бързия начин и нямате време за подготовка – разгледайте нашите цялостни решения разделени по видове търговска дейност. Ние ще ви предложим готов конфигуриран хардуер и съвети как и по какъв начин да персонализирате софтуера, за да започнете работа веднага.

Безплатна консултацияБезплатна консултацияБезплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация