fbpx
Motorola Symbol LS 7708


Motorola Symbol ls 7708

Описание:

LS7708 USB има голям екран за сканиране, за да четете баркодове лесно и интуитивно. Той може да сканира от всякакъв ъгъл, без да е необходимо служителят в търговския обект да поставя продуктите в точното положение.
Това е интелигентен скенер. В режим на готовност, когато не се използва и когато се предава баркод над областта на сканиране, той се рестартира автоматично. Това води до икономия на електроенергия и удължава живота на скенера.
Ако е необходимо, може да се свърже мобилен скенер за сканиране на големи несъбираеми продукти. В случая е включена EAS антена за деактивиране на етикетите за сигурност.

Оферта

Можете да получите от наш служител като се свържете с нас на адрес support@icash.bg

Разгледайте всички устройства на сайта в категорията Нашите предложения. Всички устройства в списъка са тествани и работят безотказно с търговски софтуер I-Cash.

Ако искате да стартирате по – най бързия начин и нямате време за подготовка – разгледайте нашите цялостни решения разделени по видове търговска дейност. Ние ще ви предложим готов конфигуриран хардуер и съвети как и по какъв начин да персонализирате софтуера, за да започнете работа веднага.

Безплатна консултацияБезплатна консултацияБезплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация и настройки, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Затвори