fbpx
„I-CASH“- Регистрирана европейска търговска марка


Уважаеми клиенти,

С голямо удоволствие и гордост искаме да ви съобщим, че нашият софтуер „I-CASH“ получи официалната регистрация като търговска марка в Службата на Европейския съюз за интелектуална собственост в три класа- 9, 34 и 42!

Тази регистрация представлява значима стъпка за нашата компания и продуктовата ни линия „I-CASH“, защото потвърждава уникалността и качеството на нашето предложение, особено в областта на информационните технологии и софтуера.

Трите класа, в които получихме регистрация са широкообхватни и заявяват нашето желание да развиваме софтуер I-CASH като цялостно решение- продукт и услуга- който да помага на малкия, средния и големия бизнес да се развива. Регистрацията ни в тези категории подчертава ангажимента ни към постоянно развитие и иновации в областта на компютърните науки.

Искаме да благодарим на всички наши клиенти и партньори за тяхната подкрепа и доверие в нашите продукти и услуги. Обещаваме, че ще продължим да работим усилено, за да предоставяме висококачествени решения и иновации, които отговарят на нуждите на нашите потребители.

Съчетавайки експертизата и предаността към качеството, „I-CASH“ ще продължи да се развива и разширява нашите възможности, за да бъдем още по-конкурентоспособни на пазара на софтуерни решения.

Благодарим ви за споделянето на това приятно събитие с нас и нека да продължим да постигаме успешни резултати заедно!

 

Безплатна консултацияБезплатна консултацияБезплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация и настройки, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Затвори