fbpx
„I-CASH“- Регистрирана европейска търговска марка


Уважаеми клиенти,

С голямо удоволствие и гордост искаме да ви съобщим, че нашият софтуер „I-CASH“ получи официалната регистрация като търговска марка в Службата на Европейския съюз за интелектуална собственост в три класа- 9, 34 и 42!

Тази регистрация представлява значима стъпка за нашата компания и продуктовата ни линия „I-CASH“, защото потвърждава уникалността и качеството на нашето предложение, особено в областта на информационните технологии и софтуера.

Трите класа, в които получихме регистрация са широкообхватни и заявяват нашето желание да развиваме софтуер I-CASH като цялостно решение- продукт и услуга- който да помага на малкия, средния и големия бизнес да се развива. Регистрацията ни в тези категории подчертава ангажимента ни към постоянно развитие и иновации в областта на компютърните науки.

Искаме да благодарим на всички наши клиенти и партньори за тяхната подкрепа и доверие в нашите продукти и услуги. Обещаваме, че ще продължим да работим усилено, за да предоставяме висококачествени решения и иновации, които отговарят на нуждите на нашите потребители.

Съчетавайки експертизата и предаността към качеството, „I-CASH“ ще продължи да се развива и разширява нашите възможности, за да бъдем още по-конкурентоспособни на пазара на софтуерни решения.

Благодарим ви за споделянето на това приятно събитие с нас и нека да продължим да постигаме успешни резултати заедно!

 

Безплатна консултацияБезплатна консултацияБезплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация