fbpx
Защо Ви е необходим търговски софтуер за управлението на Вашия летен бизнес?


Софтуер за летен бизнес

Работата с търговски софтуер би повишила качеството на предлаганата услуга и би улеснило работния процес.

Защо I-CASH е необходим и подходящ за управлението на Вашия летен бизнес?

1. Достъпен през интернет.

I-CASH е облачно базиран софтуер. След регистрация получавате персонална парола за достъп. Това означава, че имате възможност да проследявате вашите продажби, доставки, печалба от всяка една точка и по всяко време. Дори използвайки единствено телефона си Вие можете да проследявате текущата дейност в обекта Ви.

2. Лесен за употреба.

  • Спецификата на летния бизнес изисква продукти, които да са удобни и достъпни, както за управителя, така и за счетоводителя, така и за всичките ви служители. Интерфейсът на I-CASH е оптимално опростен, за да може всеки потребител да използва единствено това, от което има нужда. Това от своя страна спестява време и усилия.

3. Адаптивен към различните видове бизнес.

Всеки бизнес заслужава специален подход и внимание. I-CASH предлага различни модули, които обхващат подбрани функционалности за конкретния тип бизнес:

      • Ресторантьорски модул- съдържа се в абонаментен пакет PRO. Той е пригоден специално за нуждите на всяко едно заведение. Чрез него не само можете да работите по маси, но и да пресъздадете разположението им в салона и градината. Модулът улеснява вашите служители, тъй като могат да работят с отворени сметки и няма нужда да помнят всяка една продажба. От друга страна носи на Вас спокойствие, тъй като може да проследявате във всеки един момент тяхната дейност.
      • Модул, подходящ за магазини– Пакет Старт е оптимално решение за такъв тип обекти. Чрез I-CASH вие можете да заприходите цялостната си складова наличност, да доставяте, да продавате, да създавате фактури, да извършвате ревизии единствено използвайки един и същ софтуер.

4. Пригоден за работа с с множество, разнообразни периферни устройства.

I-CASH успешно комуникира с всички водещи фискални устройства, предлагани на българския пазар, баркод четци, пос-терминали Datecs Pay, MyPOS, Fintech услуги за разплащанеPhyre, VivaPay, A1 Wallet, BACB Pay;

Можете да се запознаете по-подробно с предложенията ни за техническо оборудване в нашия сайт.

Уверете се в предимствата на I-CASH като вземете един безплатен месец. Регистрирайте се сега.

 

Ако имате въпроси, свържете се с нашите сътрудници на следните координати:

+359 899 991 288;

+359 887 701 224;

support@icash.bg

Безплатна консултацияБезплатна консултацияБезплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация и настройки, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Затвори