fbpx
Как да управляваме бизнеса си, докато сме на почивка?


Управление на бизнес и почивка

Да имаш собствен бизнес е отговорно начинание. Въпреки това, всеки има нужда от почивка, дори и управителя.  Качествената почивка  обаче изисква спокойствие и сигурност, че всичко е така, както трябва да бъде. 

За щастие в наши дни съществуват инструменти, чрез които вие можете да бъдете спокойни, че всичко с вашия бизнес е наред във всеки един момент, независимо, дали сте море, на планина или пък пиете кафе в Италия с приятел.

Облачно базираният търговски софтуер е именно такъв способ, чрез който вие винаги, независимо от вашето местоположение ще знаете, че всичко е наред с вашия бизнес. Как това е възможно?

  • Проследявате всички продажби и доставки в реално време. 

Облачно базираните софтуери са достъпни през интернет. Всяка една операция, която се извършва във фирмата се визуализира от всяко едно устройство, което има връзка с интернет- телефон, таблет или компютър. 

  • Имате възможност да ограничите достъпа до определени функционалности на вашите служители

Нямате доверие на Вашия продавач-консултант? Няма проблем. Използвайки централизирана ERP/POS система Вие избирате на кой служител какви правомощия да предоставите. По-този начин Вие ще знаете, че те няма как да продават, доставят, ревизирам, сторнират без Ваше знание. 

  • Проследявате множество справки 

Желание да знаеш във всеки един момент какво е състоянието на Вашия бизнеса е напълно оправдано. Справките са инструмент, чрез който Вие се осведомявате за Вашите финансови печалби и загуби, проследявате целия процес и като цяло всичко, което трябва да знаете, докато отсъствате от работното Ви място. 

  • Винаги можем да помогнеш, ако се наложи

За съжаление, понякога не всичко върви по план. Важно е за всеки, който притежава собствен бизнес да се подсигури за ситуация, в която неговите служители ще имат нужда от него. И той ще може да отреагира- където и да е. Облачно базираният софтуер предлага тази сигурност. Освен правото да контролира процеса, управителят има възможността да извършва различни операции дистанционно. 

I-CASH е облачно базиран търговски и складов софтуер. Той Ви предоставя именно този комфорт и сигурност, за който говорихме досега. 

Позволете си да си починете без да имате излишни тревоги!

Регистрирайте се сега на https://icash.bg/bg/ и получете един месец безплатен достъп. 

Свържете се с нас:

+359 899 991 288;

+359 887 701 224;

support@icash.bg

Безплатна консултацияБезплатна консултацияБезплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация