fbpx
Как е-склада помага на вашия бизнес?


Е-склад 1

На пръв поглед управлението на е-склад във вашия магазин изглежда като ненужен и необоснован разход. В действителност, то ви пести пари и повишава продуктивността на вашия бизнес.

Как управлението на е-склад помага на вашия бизнес?

1. Е-складът предпазва от кражби.

Управлението на е-склад е ефективен способ да се предпазите от това нежелано събитие. Чрез него вие можете бъдете наясно във всеки един момент каква наличност имате от даден артикул, какви са реализираните му продажби- във всеки случай със сигурност ще установите, ако нещо липсва.

2. Чрез е-склада знаете, колко печелите.

Автоматизираната складова система Ви позволява във всеки един момент не само да съпоставите разходите за доставка и продажба, но и да знаете какво печелите от всеки артикул по всяко време.

3. Е-складът улеснява работата на вашия счетоводител.

Управлението на е-склад е в помощ на вашия счетоводител- автоматично регистрира стойността на продажбите и доставките на даден артикул в момента на операция. Съхранява всички прилежащи документи към тях. Анализира автоматично информация във връзка с вашия оборот и движение по стоки.

4. Чрез е-склада предлагате, само това което се търси.

Доброто управление на склад ще ви помогне да проследите кои продукти се продават повече от други. По този начин ще успеете да удовлетворите своите клиенти, да намалите разходите за доставка на ненужни артикули и ще избегнете презапасяването.

Употребата на централизирана система, чрез която да следите движението на стоки замества часове работа в писане на безбройни таблици. I-CASH е търговски и складов софтуер, чиято цел е да повиши продуктивността на вашия бизнес, да улесни вашата работа и да ви помогне да печелите пари.

Уверете се в тези предимства като вземете един безплатен месец.

Регистрирайте се сега.

Ако имате въпроси, свържете се с нашите сътрудници на следните координати:

+359 899 991 288;

+359 887 701 224;

support@icash.bg

Безплатна консултацияБезплатна консултацияБезплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация