fbpx
Как да преминем от друг складов софтуер ?


надпис преминаване от друг складов софтуер и мъж пишещ на лаптоп

Всеки управител или собственик на бизнес желае най-доброто за своята фирма. В процес на работа е съвсем естествено да се променят способите, чрез, които това да се случи. 

Промяната на складов софтуер не е рядко срещано явление. Всеки, който желае да подобри бизнеса си не трябва да се страхува от тази промяна. I-CASH е търговски и складов софтуер, който предразполага към бързо адаптиране. 

За нас е важно всеки наш клиент да се чувства комфортно. Точно, заради това днес отговаряме на въпроса:

“ Как да се справя с преминаването от друг софтуер?” 

Спецификата при смяна на софтуера е, че вие вече имате базисни познания за това как функционират такъв тип програми. Вие вече сте имали артикулна база, продавали сте, издавали сте фактури, имали сте доставчици и клиенти.

Добрата новина е, че не е необходимо да започвате напълно отначало.

Наскоро бяхме ви споделили алгоритъм при начало на работа с търговски и складов софтуер I-CASH. 

I Стъпка: Импортирайте артикулна база

Първата стъпка при началото на работа с Търговски софтуер I-CASH е да създадете артикулна база. Преминавайки от друг софтуер, вие най-вероятно притежавате електронен файл, съдържащ систематизирана информация за вашите артикули.

Търговски софтуер I-CASH Ви позволява да импортирате артикулна база. Важно условие е да бъдат спазени изискванията за форматиране на файла. Информацията във всяка колона трябва да отговоря на наименованието ѝ. 

II. Стъпка: Импортирайте база от контрагенти

Подобно на артикулната база, втората стъпка е да се създаде каталог, съдържащ доставчиците и клиентите на фирмата. Импортирането значително улеснява процеса.

III. Стъпка: Импортирайте доставка

След създаването на артикулна база и каталог с доставчици и клиенти, вече можете да заприходите вашата стока. Воденето на складова наличност значително улеснява процеса и ви дава възможност, подобно на първите две стъпки, да импортирате доставка, съдържаща информация за складовата наличност. 

IV Стъпка: Продажба и фактура 

Фактурата е задължителен документ, който се изисква от всяко данъчно задължено лице, което доставя стока или услуга. Неизбежен реквизит на фактурата е пореден десетразряден номер, който идентифицира фактурата уникално. 

При работата с предишен търговски софтуер вие вече сте имали определен диапазон от поредни десетразрядни номера. При началото на работа с I-CASH вие имате възможността да зададете първоначален номер на фактурата и да продължите използвания от вас диапазон. 

I-CASH е търговски и складов софтуер, който е гъвкав и предразполагащ към адаптиране. Именно заради това е подходящ за собственици на бизнес, които желаят лесно и бързо да оптимизират бизнеса си.

Уверете се сами като се регистрирате и получите един месец безплатен достъп на https://icash.bg/bg

Свържете се с нас:

+359 899 991 288;

+359 887 701 224;

support@icash.bg

 

 

Безплатна консултацияБезплатна консултацияБезплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация и настройки, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Затвори