fbpx
Печели с I-CASH! Постави банер на твоя сайт.


 

Желаете ли да печелите пари без да полагате никакви допълнителни усилия?

Ако притежавате онлайн магазин, Вашият бизнес има собствен сайт или просто сте активни в социалните мрежи, то тази статия е точно за Вас!

Ние, от „Онлайн сървисиз ООД“ предлагаме няколко варианта как да станете дистрибутори на Търговски софтуер I-CASH. Един от тях е размяна на банери с външен линк.

Какво представлява?

  • Имате собствен сайт/ онлайн магазин/ активен профил в социалните мрежи;
  • Добавяте банер с външен линк, който ще ви предоставим или просто бутон с линк, който да препраща към регистрационната форма на търговски софтуер I-CASH;
  • Този линк е с референтен номер, по който нашата система ще познае , че този клиент е дошъл единствено и само от Вашия сайт.

=> Така за всеки един клиент, който ни доведете- Вие ще получавате бонус като този бонус ще се увеличава с всеки един нов клиент.

Ако идеята Ви допадне можем да Ви предложим и други варианти на дистрибуция, като всеки един от тях може да ви донесе допълнителни пасивни доходи. Имате възможност да се възползвате и от допълнително обучение плюс безплатен абонамент за софтуера , ако вземете всичко във Ваши ръце и в близко бъдеще започнете Вие сами да администрирате Вашите клиенти.

Ние можем да подготвим банери за всеки по подобие на трите примера от страницата.

 

Ние ще съдействаме за всяка една стъпка!

Повече информация можете да получите на distributor@icash.bg и в нашия блог на адрес Дистирибутори

Списък с дистрибутори можете да рагледате на този адрес Списък

В случай, че проявявате желание моля, обадете се на +(359) 2 960 7123 или ни пишете на distributor@icash.bg

Безплатна консултацияБезплатна консултацияБезплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация и настройки, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Затвори