fbpx
Защо I-CASH е подходящ за счетоводни къщи?


Търговски и складов софтуер I-CASH е предназначен да дигитализира и улесни управлението на всеки тип бизнес. Днес ще ви разкажем за малко по-различно приложение на I-CASH, а именно защо е подходящ за дейността на счетоводната къща?

Не веднъж сме споменавали, че употребата на складов софтуер би помогнала на вашия счетоводител да извършва ежедневните си задължения, но как стоят нещата когато не говорим за един служител, който отговаря за една фирма, а  за цял екип от висококвалифицирани специалисти, който води счетоводството на много предприятия?

I-CASH e подходящ за Вашата счетоводна къща, защото предлага:

Счетоводна къща 3

Множество справки, покриващи ежедневните нужди на счетоводителите

С оглед на естеството на работата на счетоводната къща, Търговски и складов софтуер I-CASH предоставя достъп до множество справки, въз основа на различни критерии. Чрез справките можете да отчетете приходите, разходите, вземания, задължения, активи, пасиви, парични потоци на предприятието и много други. 

Запознайте се по-подробно със справките в I-CASH като разгледате нашето ръководство- Справки .

Отчет и отчетна стойност на склад

I-CASH предоставя възможност за улеснено отчитане на стоково-материалните запаси в съответствие със системата за отчитане по доставна цена. 

Софтуерът се придържа към препоръчителните подходи за отписване при потребление на стока, описани в Националните счетоводни стандарти, а именно методът FIFO за нетрайни артикули (въведени в системата с партидни номери) и методът на средно претеглена стойност за друг тип артикули. 

Издаване на счетоводни документи

Софтуерът предлага възможност за автоматично генериране на основни първични и вторични счетоводни документи след зададена команда.

По този начин лесно и бързо може да се издадат различни типове фактура– авансова фактура, кредитно известие, проформа фактура и други. 

Фактурите, издадени чрез  I-CASH имат свой пореден номер. Всеки счетоводител има възможността да посочи начален номер на фактурата при стартиране на работа със складовата програма. По-подробна информация за различните видове документи можете да намерите в нашето ръководство- Документи

Отвъд основните счетоводни документи е предоставена възможност за създаване на  шаблони за нови такива. 

Експортиране на документи

Вече издадените документи могат да бъдат управлявани. Те могат да бъдат изпратени по електронна поща на контрагент или на партньор през системата. Могат да бъдат както разпечатани, така и експортирани в pdf формат.

Всеки списък от документи, операции или справки може да бъде експортиран или принтиран в табличен вид (електронна таблица). Експортираният файл може да бъде в следните файлови разширения- .XLS (подходящ за Microsoft Excel), .CSV и .PDF 

Табличният изглед на експортирания файл предоставя възможност за създаване на регистър на издадените документи.

Достъп и съхранение на документи

I-CASH е облачно базиран софтуер. Цялата информация се съхранява на база данни в интернет постранството на защитени сървъри. Какво означава това? 

  • Постоянен достъп до архив на издадените документи, както и до настоящите справки на всяко едно предприятие, дори и от мобилен телефон. 
  • Всеки счетоводител в счетоводната къща има възможност да притежава потребителски профил, чрез който да проследява дейността на даденото предприятие, дори и дистанционно.

Възможност за проследяване на счетоводната дейност на неограничен брой фирми

В случай, че вие сте счетоводна къща и желаете да използвате I-CASH изцяло за счетоводни цели, по договорка можете да се възползвате от преференциални условия и цени. По този начин ще можете да използвате точно тези функционалности, от които имате нужда при воденето на счетоводство и при това за повече от една фирма. 

С оглед на гореизложените причини и на още множество функционалности, които биха могли да помогнат на всеки счетоводител при изпълнение на служебните си задължения, Търговски и складов софтуер I-CASH е идеалният помощник на всяка счетоводна къща! 

Уверете се сами! Свържете се с наш сътрудник за по-подробна информация и оферта: 

+359 899 991 288;

+359 887 701 224;

support@icash.bg

 

 

 

 

Безплатна консултацияБезплатна консултацияБезплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация и настройки, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Затвори