fbpx
Как да изберем складов софтуер за нашия бизнес?


Складов софтуер 1

Най-добрият складов софтуер е този, който отговаря изцяло на нуждите на вашия бизнес. В действителност, съществуват множество системи за управление на ресурсите в предприятието. Как да изберем най-подходящия? 

Всеки бизнес се нуждае от различен тип софтуер. Правилният подход при избора на складов софтуер е индивидуалният  и обоснования. Предлагаме Ви стратегия, чрез която да изберете най-добрия складов софтуер за вашия бизнес.

Установете точнo от какво имате нужда

Складовият софтуер е инструмент за подобряване на дейността във фирмата, но като такъв той трябва да бъде осъзнато избран. Софтуерът трябва да бъде огледален образ на вашия бизнес. Преценете какви са ежедневните дейности във фирмата ви и потърсете точно тези функционалности в потенциалния складов софтуер. 

В случай, че имате магазин и вашите ежедневни дейности обхващат продажба, доставка, ревизия, брак и дневни отчети, потърсете точно тези функционалности в складовия софтуер.

В случай, че имате ресторант, но нямате доверие на вашите служители и желаете прозрачност на техните действия във всеки един момент потърсете точно такава функционалност в складовия софтуер.

Ясната визия води до най-добрия избор.

Складов софтуер 21

Съвет при избор на складов софтуер: Съобразете се с търговското ви оборудване

Проверете съвместимостта на желания от вас складов софтуер с търговското ви оборудване 

Всеки софтуер се нуждае от прилежащо търговско оборудване. Най-често срещаните периферни устройства в сферата на търговията са фискално устройство, нефискален принтер, баркод четец, ПОС терминал, електронна везна, мобилно устройство, компютър и т.н. 

В случай, че вие вече разполагате с периферни устройства е необходимо да потърсите такъв складов софтуер, който успешно да комуникира с вашето търговско оборудване. 

Търговски и складов софтуер I-CASH успешно комуникира с по-голямата част от периферните устройства, които се предлагат на българския пазар:

  • Фискални апарати, предлагани от водещите български производители; 
  • Фискални принтери; 
  • Баркод четци;
  • Електронни везни на марките Дейзи, Еликом и А клас; 
  • Касов апарат и платежен терминал BlueCash-50; 
  • ПОС терминали на марките MyPos и Datecs Pay; 
Складов софтуер - 22

Съвет при избор на складов софтуер: Доброто качество не означава непременно висока цена

Потърсете складов софтуер, който да предлага най-доброто съотношение между цена и целеви функционалности

След като вече сте си изградили ясна концепция какво точно трябва да съдържа желания от вас складов софтуер е време да отсеете най-подходящия за вас. Често срещан мит е, че такъв тип системи са скъпоструващи. Вашата задача е да изберете този складов софтуер, който да предлага търсените от вас характеристики на минимална цена. 

В случай, че все още нямате ясна концепция кои функционалности отговарят на нуждите на вашия бизнес ви съветваме непременно да изберете складов софтуер, който да се заплаща на месечна база. По този начин ще избегнете излишни разходи, докато установите кои характеристики са подходящи за вас. 

Търговски и складов софтуер I-CASH предлага едномесечен безплатен достъп до програмата. Възползвайки се от такъв тип предложение, имате възможността без да влагате излишни средства да проверите, дали складовият софтуер отговаря на вашите цели.

складов софтуер 23

Съвет при избора на складов софтуер: Посъветвайте се с по-компетентни лица

Не се притеснявайте да се консултирате

Както вече споменахме, най-добрият избор е обоснованият. Понякога, това не е лесна задача. Не се притеснявайте да потърсите чуждо мнение, но не забравяйте, че всеки бизнес има своята специфика. Един складов софтуер може да бъде оптимално решение за едни, но да не удовлетворява други. 

Нашият съвет е да се обърнете към по-компетентни лица, а именно техническата поддръжка на потенциалния складов софтуер. Те притежават необходимите знания, за да преценят от какво точно имате нужда и как софтуерът би могъл да ви го предложи. 

Складов софтуер 24

 Ние вярваме, че следвайки тази стратегия лесно бихте могли да изберете най-подходящия складов софтуер за вашата фирма. 

Екипът на търговски и складов софтуер I-CASH с удоволствие би ви съдействал в търсенето на най-доброто решение за вашия бизнес. Свържете се с наш консултант:

+359 899 991 288;

+359 887 701 224;

support@icash.bg

 

Безплатна консултацияБезплатна консултацияБезплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация