fbpx
Процедура по закупуване на фискално устройство


Процедура по закупуване на фискално устройство

Регистрацията на фирма в НАП става автоматично след като е регистрирана фирмата в Агенцията по вписвания. Една от последващите стъпки е закупуването на фискално устройство.
Списък с устройства , които можете да закупите от нас можете да разгледате на сайта в секция Нашите предложения. Кое точно устройство е подходящо за вашият вид дейност можете да разберете от нашите сътрудници, като подадете запитване на посочената в сайта електронна поща support@icash.bg .
След като сте избрали вашето фискално устройство то трябва да бъде фискализирано т.е. регистрирано в Национална Агенция по Приходите. Към фискализация се пристъпва от специализирана сервизна фирма и след попълнено заявление за фискализация от клиента . Повече информация можете да откриете на нашия сайт.
В цената са включени всички услуги – програмиране, фискализация, регистрация, гаранционен договор и такса за мобилен оператор. Т.е. при крайния клиент фискалното устройство пристига вече готово за експлоатация със следните документи:
Какви документи трябва да получите при регистрация?
• Фактура за закупуване
• Заявление за регистрация
• Договор за сервизно обслужване
• Паспорт на устройството
• Свидетелство за регистрация на фискално устройство

Безплатна консултацияБезплатна консултацияБезплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация и настройки, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Затвори