Цени

Купете периферни устройства „Daisy“ на промоционални цени. Научавайте първи за най-изгодните оферти.

*Всички цени са без ДДС.

Електронни везни

Електронна везна DS15

Електронна везна DS15 е ценоизчисляваща, двуинтервална везна – 15кг/30кг. Разполага с триредов LCD дисплей, показващ едновременно тегло, единична цена и крайна цена. Налична е и артикулна клавиатура с 2х35 бързи бутона и интерфейс RS232 за връзка с компютър или касов апарат. Високочувствителна тъч клавиатура и изключително издръжлива карбонова мембрана.

Електронната везна може да бъде използвана в комбинация с касов апарат ZIT B30. Фискалното устройство разполага с 3x RS 232 порта и може да бъде свързан с ел. везна, компютър и баркод скенер.

Електронна везна DSV6

Електронна везна DSV6 е ценоизчисляваща, двуинтервална везна – 6кг/15кг.Разполага с триредов LCD дисплей, показващ едновременно тегло, единична цена и крайна цена. Артикулна клавиатура с 2х35 бързи бутона и интерфейс RS232 за връзка с компютър или касов апарат. Изнесена (вертикална) клиентска индикация.

Електронната везна може да бъде използвана в комбинация с касов апарат ZIT B30. Фискалното устройство разполага с 3x RS 232 порта и може да бъде свързан с ел. везна, компютър и баркод скенер.

Мобилни касови апарати

ZIT B30

ZIT B30 е касов апарат с елегантен дизайн, а удобната клавиатура го прави лесен за работа. Моделът притежава голям операторски дисплей и клиентски дисплей с подсветка. Можете да го зареждате от всяко устройство, снабдено с USB интерфейс. Други видове интерфейс за комуникация са: RS 232, Bluetooth, Wi-Fi, GPRS.

Можете да го свържете едновременно с: компютър, електронна везна и баркод скенер (разполага с 3x RS 232 порта). Това го прави много подходящ за използване в търговски обекти, предлагащи бързооборотни стоки.

ZIT B30 е подходящ за работа с търговски софтуер – какъвто е и I-Cash. А Bluetooth връзката прави касовия апарат чудесен за използване от мобилни търговци. Ако използвате I-Cash и търсите модел касов апарат за разносна търговия, ZIT B30 е подходящ за вас. Нужно е само да свържете фискалното устройство с друго, използващо Bluetooth връзка и Android (таблет, смартфон) и да оперирате, където и да се намирате. Вижте как да ги свържете от видеото ни в YouTube. Разберете и как I-Cash и подходящо фискално устройство улесняват работата на мобилните търговци от статията в блога.

Daisy Compact М

Daisy Compact М е лесен и удобен за работа касов апарат. Разполага с операторски и клиентски дисплей. Батерията му е вградена, отличаваща се с много дълъг живот – има възможност за над 20 000 цикъла на зареждане.

Този модел фискално устройство има Wi-Fi и Bluetooth връзка. Подходящ е за работа със софтуер за управление на продажбите I-Cash, а Bluetooth връзката го прави подходящ и за разносна търговия. Не ви се налага да използвате компютър – можете да го свържете с всеки Andorid (телефон, таблет), разполагащ с Bluetooth. Оперирате през устройството, продавате с няколко движения, издавате счетоводни документи. Научете как да свържете устройствата, вижте видеото ни в YouTube. Разберете и защо I-Cash е подходящ за разносна търговия.

Daisy Compact S-KL

Daisy Compact S е компактен касов апарат, снабден със светещ операторски дисплей, подсветка на клавиатурата и вградена батерия. Батерията позволява над 20 000 цикъла зареждане и разреждане.

Фискалното устройство има налична Bluetooth и Wi-Fi връзка. Това прави Daisy Compact S подходящ за работа с търговски софтуер, какъвто е I-Cash. Компактният размер на касовия апарат и наличната Bluetooth връзка го правят отличен избор за разносна търговия. Той е леснопреносим и може да бъде свързан с всяко друго Android устройство с налична Bluetooth I Wi-Fi връзка. Оперирате лесно и бързо на вашия телефон или таблет – продавате и издавате фактури. Научете повече за това как I-Cash улеснява работата на мобилните търговци от статията в блога. Вижте и как да свържете мобилното с фискалното устройство във видеото ни в YouTube.

Нефискални принтери

Нефискален принтер Daisy 1200

Daisy 1200 е нефискален принтер, идеален за комбиниране с фискална програма, оперираща на компютър. Ако имате малък търговски обект или осчетоводяването Ви минава изцяло онлайн, то Daisy 1200 е идеалното решение за Вас.

Разберете как да осъществите връзка между термален принтер Daisy 1200 и I-Cash от статията в блога.

Нефискален принтер RP58

Нефискалният (POS) принтер RP58 е изключително удобен за работа и се отличава с лесно зареждане на хартията и бързо действие. Подходящ за работа в различни видове търговски обекти и заведения.

Научете как да осъществите връзка между нефискален принтер и I-Cash от статията в блога.

Баркод скенери

2D лазерен баркод четец

2D баркод скенерът чете 1D и 2D баркодовете и е създаден така, че да улавя баркодове за електрони екрани и осигурява ефективно средство за събиране на данни за електронни купони и електронни билети. Максималният ъгъл на сканиране е 70 °.

Баркод скенерът разполага още със светлинна индикация тип white LED и сканиращ шаблон- Red LED, 617nm.

Разстояние на четене: Code39: от 33 до 95 mm; UPC-A: от 32 до 255 mm; Code 39: от 35 до 355 mm; PDF417: от 30 до 95 mm; Data Matrix: от 30 до 100 mm; QR: от 23 до 200 mm.

Bluetooth баркод четец LZ-02

LZ-02 е мобилен Bluetooth баркод четец. Съвместим е с всички видове Bluetooth устройства и поддържа всички операционни системи (Windows, Mac, Android, IOS). Съхранява 5000 баркода. Разполага със светлинни и звукови индикации при прочитане, зареждане и осъществяване на връзка.