fbpx
Цялостно оборудване за магазин


Офертата е подходяща за магазини за хранителни и нехранителни стоки с едно работно място. Всички артикули са компактни, леки и с модерния си дизайн и цветова гама са подходящи за всеки интериор. Връзката между всички устройства е посредством кабел и различни интерфейси.

Получавате пълно оборудване за Вашия магазин и плащате на 12 или 24 равни вноски.

Тъч скрийн терминал SUNMI D2

С компактни размери и изчистен дизайн. Удобен с чувствителен дисплей и бърза реакция . Подходящ за обекти за бързооборотни стоки с голям интензитет на работа.

Цена: 960.00 лв

Фискален принтер Дейзи FX 1200C

безшумен печат

автоматичен нож

бързо и лесно зареждане на хартия

Цена 329.00 лв

Лазерен баркод четец Zebra LS1203

Ръчен лазерен баркод четец LS1203 е висококачествен баркод четец на изключително конкурентна цена. Този модел баркод скенер може да се свърже към всеки компютър, касов апарат или POS чрез стандартните си интерфейси – клавиатурен (PS/2), USB или RS232. Универсалността, здравината и високата производителност, съчетани с гаранцията от една година, правят този модел един от най-продаваните баркод четци.

Цена: 150.00 лв

Терминал Datecs Bluepad-55

Видове плащания

Магнитни карти,
Контактни чип карти,
Безконтактни карти

Цена: 0.00 лв
Общо без ДДС (с ДДС) 1439.00 лв (1726.80 лв)
 
Допълнително можете за закупите
Електронна везна DSC6

Везната се предлага с включена фабрична метрологична заверка!

Електронна везна DSC6 е ценоизчисляваща, двуинтервална везна – 6кг/15кг. Триредов LCD дисплей, показващ едновременно тегло, единична цена и крайна цена. Интерфейс RS232 за връзка с компютър или касов апарат

Цена: 228.00 лв
Общо без ДДС (с ДДС) 1 667.00 лв (2 000.40 лв)

 

* Фирма Oнлайн Сървисиз ЕООД си запазва правото да променя информацията и спецификациите на продуктите без предизвестие.

* Терминал Datecs BluePad – 55 може да бъде закупен или отдаден. Повече информация за такси и комисионни можете да получите на сайта на производителя.

* Офертата е примерна. За повече информация и за ценова оферта можете да се свържете с наш сътрудник.

* Цените са без ДДС

* Опционално към офертата може да бъде добавена и Ел. везна. Връзката между компютър и везна се осъществява посредством кабел и се свързва изключително лесно. При въведени цени на килограм I-CASH изчислява автоматично цената на количеството на поставения на везната артикул.

Безплатна консултация
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация и настройки, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Затвори