fbpx
Цялостно оборудване за Ресторант


Предстои ви откриване на нов ресторант? Вече сте на финалната права, но все още оглеждате за компютър със софтуер, на който да маркират сервитьорите, барманите и управителите?

Ако това ви е познато, то ние от Онлайн Сървисиз ООД можем да Ви предложим цялостно решение на този проблем.

 

Устройствата, които ще ви предложим са тествани с Търговски софтуер I-CASH. Те вече са на пазара. Можете да ги видите в кварталното кафене или в заведението за бързо хранене зад ъгъла.

Тъч скрийн терминал SUNMI D2

 

С компактни размери и изчистен дизайн. Удобен с чувствителен дисплей и бърза реакция . Подходящ за обекти за бързооборотни стоки с голям интензитет на работа.

Цена : 960.00 лв

Фискален апарат Дейзи FX 1200C

 

безшумен печат

автоматичен нож

бързо и лесно зареждане на хартия

Цена : 329.00 лв

Датекс BluePad – 5000

 

Можете да приемате плащания от

Магнитни карти

Контактни чип карти

Безконтактни карти

Повече информация за такси и комисионни на официалния сайт на DatecsPay.

Цена : 0.00 лв
Допълнителни услуги

I-CASH Търговски софтуер

Оптимизирайте Вашия ресторант с облачно базиран софтуер, предназначен специално за такъв тип обекти.

Възползвайте се от годишен абонамент пакет „PRO“ на промоционална цена!

Проследете текущи обороти в реално време от разстояния.

Получавате модул за работа по маси и никакво ограничение в броя на ползвателите. Над 50 вида справки с по 10 различни филтъра.

Цена: 442.80 лв

Общо без ДДС (С ДДС)

1 731.80 лв (2 078.16 лв)

 

Допълнително можете за закупите

Нефискален принтер Daisy 1200

 

Daisy 1200 е нефискален принтер, идеален за комбиниране с фискална програма, оперираща на компютър. Изключително удобен за предаване на информация посредством кабел в помещенията на кухнята или на бара.

Цена: 219.00 лв

Общо без ДДС (с ДДС)

1 915,80 лв (2 240.96 лв)

 

* Фирма Oнлайн Сървисиз ООД си запазва правото да променя информацията и спецификациите на продуктите без предизвестие.

* Терминал Datecs BluePad – 55 може да бъде закупен или отдаден. Повече информация за такси и комисионни можете да получите на сайта на производителя.

* Офертата е примерна. За повече информация и за ценова оферта можете да се свържете с наш сътрудник.

* Цените са без ДДС

* Опционално можете да закупите и нефискални принтери за кухненските помещения и бара. Програмата позволява издаване на служебни бележки с информация за поръчаните артикули , тяхното количество и забележка към всеки един от тях(специални поръчки от клиента като салата без лук или еспресо с повече мляко и т.н.). Тези принтери спестяват времето за приготвяне на поръчката и намаляват до минимум комуникацията между сервиз , бар и кухня, която доста бави изготвянето на всеки един продукт и увеличава процента на недоволните клиенти.  Принтерите са снабдени с бърз принтиращ механизъм и голям контраст , което прави лесно и бързо прочитането на бележките. Има и модел с нож за рязане, което прави употребата му в силно замърсени помещения изключително препоръчителна. Програмата разполага с модул за персонализиране на информацията , която да се принтира като : баркод, отстъпки, междинна бележка, дата и час .

Безплатна консултация




Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация и настройки, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Затвори