fbpx

Решение за мобилна търговия

Добре дошли в света на мобилната търговия, където бързината и гъвкавостта са ключови! Ние разбираме колко динамичен и труден може да бъде работният процес, когато сте извън търговския обект.

Но не се тревожете, I-CASH е точно това, от което се нуждаете! То е верният помощник на всеки мобилен търговец и собственик, който иска да оптимизира продажбите си и да постигне успех в мобилната търговия!

Лесно е да бъдете мобилни с I-CASH

I-CASH е облачно-базиран софтуер. Съставен е от два модула- бекофис онлайн платформа, достъпна от всяко едно устройство, което има достъп до интернет и модул за бързи продажби (POS приложение), подходящ за устройства работещи с операционните системи Android и Windows.

Това позволява да управлявате цялото ви търговско оборудване и работен процес през мобилното Ви устройство, независимо от Вашето местоположение. Ако сте търговец- продавате, където и да сте. Ако сте собственик- наблюдавате продажбите в реално време.

Всички продажби във фирмата- на едно място

В I-CASH всеки мобилен търговец може да има собствен потребителски профил и самостоятелен достъп до POS приложението.

Независимо от това, цялата дейност на фирмата е централизирана към едно складово стопанство (фирма). Това означава- проследяване на склад, справки за печалба и разходи и т.н., както поотделно за потребител/ обект, така и общо за цялата фирма. 

Подходящ за Вашето търговско оборудване

I-CASH е система, която обединява и управлява работата на всички Ваши периферни устройства- касов апарат, нефискален принтер, баркод четец, платежен терминал и т.н.

Чрез нея имате възможност да подавате команди към Вашия касов апарат, както на място, така и дистанционно. Непрекъснато работим по интеграции с най-удобните и модерни цялостни решения на пазара. 

Функционалности

Цялостно решение в едно устройство

I-CASH има разработена версия, адаптирана за Datecs BLUECASH-50- иновативно All-in-one устройство, което обединява в себе си касов апарат, платежен терминал, смартфон, принтер и 2D баркод четец.

Благодарение на тази колаборация Вие можете да маркирате пратки, да доставяте, продавате или сторнирате само с едно единствено устройство, където и да сте! Научете повече тук

Издавайте фактура през фискален апарат

Когато търгувате с бизнес клиенти, издаването на фактура е неизменна част от Вашето ежедневие. Направете го по-лесно от всякога с I-CASH и мобилен фискален принтер. Издавайте и печайте фактури (разширени касови бонове) през фискалното Ви устройство в момента на продажба!

Но това не е всичко! С I-CASH вие можете лесно да генерирате персонализирани документи, свързани с всяка една продажба, директно от бекофис платформата. Можете да ги изтеглите, принтирате или изпратите на вашите клиенти, като по този начин значително ще оптимизирате работата си и ще повишите ефективността на бизнеса си.

Управлявайте склада си дистанционно

Вече няма нужда да се грижите за управлението на склада и свързаните с него функционалности, докато сте в движение. Бекофис уеб платформата на I-CASH предлага интуитивен интерфейс, който ви позволява да следите своя склад отдалечено.

Използвайте ревизия, бракуване, доставка и много други функционалности за управление на склада, където и да сте. С I-CASH можете да импортирате доставки, артикули, контрагенти и да имате достъп до множество справки и документи дистанционно.

Дневни отчети- по всяко време и място

Сега можете да генерирате и разпечатвате всички типове отчети, дори докато сте в движение! С I-CASH и мобилния ви телефон, можете да генерирате X-отчети, Z-отчети, отчети за период, отчети по оператори и много други – всичко с едно натискане на бутон. Оптимизирайте работата си и никога повече не пропускайте да генерирате необходимите отчети – сега можете да ги генерирате по всяко време и навсякъде с I-CASH!

Изключително изгоден и достъпен!

Вярваме във вас и във вашия бизнес! Знаем, че за да растете и да развивате бизнеса си, ви са нужни подходящи инструменти. Затова Ви предоставяме I-CASH на едни от най-достъпните цени на българския пазар.

В зависимост от функционалностите, които желаете да използвате и броя работни места към Вашата фирма Ви предлагаме изгодни абонаментни условия- започващи от 12.90 лева на месец без ДДС! Научете повече за нашите цени тук! Започнете напълно безплатно още днес без обвързване!

Активирай безплатен 30-дневен достъп

Безплатна консултацияБезплатна консултацияБезплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация и настройки, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Затвори