fbpx

Решение за онлайн магазини

Оптимизирайте управлението на своя онлайн магазин с I-CASH! Следете наличността, продажбите и доставките с лекота и издавайте електронни касови бонове, като пестите време и консумативи. Открийте всички предимства нашето решение днес!

Добавете виртуален склад към Вашия онлайн магазин

Превърнете Вашия онлайн магазин в пълноценен бизнес с виртуален склад от I-CASH! Интегрирайки I-CASH с Вашия онлайн магазин, добавяте възможност за лесно управление на наличността, продажбите и доставките! Не губете повече време и се възползвайте от всички предимства нашето решение може да предложи на Вашия онлайн магазин!

Издавайте електронни касови бележки

Посредством I-CASH и касов апарат, фискализиран за регистрация на продажби в онлайн магазини- Вие имате възможност да издавате и изпращате на Вашите клиенти електронни фискални бонове.

По този начин Вие пестите пари от консумативи, пестите време и усилия на Вас и на Вашите клиенти и опазвате околната среда. Научете повече тук.

Интеграция с WooCommerce: Разлики между т.н. „ръчен режим“ и „автоматичен режим“

Лесна интеграция с онлайн магазини на платформата WooCommerce WooCommerce е една от най-предпочитаните платформи за изработката на онлайн магазини. Поради това решихме да улесним Вашата интеграция с I-CASH. Научете как да интегрирате Вашите онлайн магазин, чрез няколко стъпки ето тук

Функционалности

Изпраща автоматично фактури, вместо Вас

С I-CASH, Вие не трябва да мислите за фактурите за Вашите клиенти – това е наша грижа! Имате възможност да позволите на нашата автоматична система да изпраща фактури за покупките директно на имейл адресите на клиентите Ви. Никакви сложности, никакви загубени фактури – само удобна функционалност, която прави живота Ви по-лесен.

Наблюдавайте бизнеса си отвсякъде

Бекфофис платформата на I-CASH, чрез която ще можете да извършвате доставки и да следите множество справки е облачно базирана. Това означава, че Вие имате възможност да проследявате качествено дейността на Вашия онлайн магазин, дори през мобилното ви устройство.

Достъп до множество справки и анализи

I-CASH не просто Ви позволява да бъдете организирани и проследявате хронологията на вашите доставки и продажби, но и ви предоставя справки и анализи на базата на тази информация- проследявайте движението на стоки, научете за вашите разходи и приходи, уверете се във финансовите справки и много други!

Изгоден и достъпен!

Вярваме във вас и във вашия бизнес! Знаем, че за да растете и да развивате бизнеса си, ви са нужни подходящи инструменти. Затова Ви предоставяме I-CASH на едни от най-достъпните цени на българския пазар!

Изберете подходящият за Вас пакет I-CASH на цени, започващи от 12,90 лева на месец без ДДС! Активирайте допълнителен модул „Онлайн магазин“ на изключително достъпната цена от 10,00 лева на месец без ДДС! Започнете напълно безплатно още днес без обвързване!

Активирай безплатен 30-дневен достъп

Безплатна консултацияБезплатна консултацияБезплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация