fbpx

Решение за обекти на самообслужване

Губите ли клиенти заради дълги опашки и неефективна работа на персонала Ви? Превърнете магазина Ви в оптимизиран и удобен за клиентите обект на самообслужване! С нашето иновативно решение ще подобрите процеса на продажба и ще увеличите удовлетвореността на клиентите си!

I-CASH SELF-SERVICE- Софтуер за самообслужване 

Търговски и складов софтуер I-CASH се състои от два модула- POS модул за бързи продажби и бекофис уеб платформа. Предлага специална версия на POS модула, която е предназначена изцяло за обекти на самообслужване.

Със self-service интерфейсът на POS модула клиентите Ви ще могат да осъществят своите покупки бързо и лесно. Само с няколко клика на екрана, те могат да сканират и платят за стоките си, без да изчакват в дълги опашки или да се нуждаят от помощ от персонала

Добавете нова каса във Вашия магазин  

Не трупайте опашки!I-CASH SELF-SERVICE е идеално решение за натоварени търговски обекти! Отворете нова каса, на която клиентите Ви да плащат с карта! Така ще решите проблемът с липсата на работна ръка и дългите опашки особено в пиковите часове на деня!

По този начин имате възможност да осигурите , дори 24/7 достъп до Вашия търговски обект.Това неизменно Ви дава конкуретно предимство и удобство за Вашите клиенти. По-големият диапазон за обслужване ще доведе до повече транзакции и повече приходи за Вас.

Добрият пример на нашите успешни клиенти- MicroMarkets by HealthInBox

Не е необходимо да купувате ново търговско оборудване

С I-CASH не е от значение, дали ще използвате цялостно хардуерно решение или ще използвате това, което вече имате налично- фискално устройство, баркод скенер, тъч скрийн терминал, тегловна везна и т.н.

I-CASH  софтуерът, който свързва цялото ви търговско оборудване и предоставя възможност на крайния клиент възможност сигурно и интуитивно да борави с него.

Спестете пространство

Традиционната каса за обслужване на клиенти е и работно място. Всеки служител има необходимост от пространство, където да изпълнява спокойно служебните си задължения. За съжаление, това не е практично в малки магазини и търговски обекти.

Чрез касата за самообслужване, това място може да бъде заменено за допълнителен асротимент, който да се предлага на клиентите, а служителят, чиято работа е да седи зад каса, може да извършва много по-ефективни дейности в търговския обект;

Наблюдавайте Вашия бизнес в реално време;

Чудите се какво се случва във Вашия обект, докато Ви няма? I-CASH е облачно базиран. Бекофис уеб платформата Ви позволява да проследявате Вашия бизнес в реално време, дори и да няма персонал в търговския обект.
Това включва информация за продажбите, складова наличност, плащанията, касовите отчети и други важни данни.

Функционалности

Управление на доставки и други операции

Чрез онлайн платформата вие не само можете да влезете в системата от всяко място, където имате достъп до интернет, но и да извършвате важни операции като доставка, ревизия, брак и т.н.

Възможността да извършвате тези операции ще ви позволи да бъдете винаги да бъдете наясно какво се случва с Вашия бизнес и да се предпазите от кражби. За Ваше удобство имате възможност да импортирате доставки, артикули, контрагенти.

POS модул: Място за Вашата реклама

Лесно е да направите реклама на Вашите артикули/ бизнес, благодарение на Self-Service интерфейсът. Той позволява да прикачите рекламни материали на самия POS модул и по този начин, докато Вашите клиенти наблюдават екрана и пазаруват- да имат възможност да наблюдават Вашата реклама!

В крайна сметка, пространството за самооблужване, включва монитор, който навигира Вашия клиент до крайната цел. Ако използвате подходящ софтуер за самообслужване, Вие може да откроите продукти от Вашия обект директно на Вашите клиенти и да ги убедите да се върнат отново във Вашия обект.

Най-новите методи на плащане

Винаги се стремим да предлагаме на крайните клиенти едни от най-модерните методи за плащане. Поради това, работим с едни от най-иновативните платежни платформи на българския пазар като VivaWallet, DatecsPay, MyPOS.

Вашите клиенти имат възможност да плащат с карти, с мобилни устройства и аксесоари, а дори и с QR код, посредством дигитален портфейл (Phyre, Pay by VIVACOM, A1 Wallet, BACB Pay);

 

I-CASH SELF-SERVICE: Изгоден и достъпен!

Вярваме във вас и във вашия бизнес! Знаем, че за да растете и да развивате бизнеса си, ви са нужни подходящи инструменти. Затова Ви предоставяме I-CASH на едни от най-достъпните цени на българския пазар!

Изберете подходящият за Вас пакет I-CASH на цени, започващи от 12,90 лева на месец без ДДС!Започнете напълно безплатно още днес без обвързване!

Активирай безплатен 30-дневен достъп

Безплатна консултацияБезплатна консултацияБезплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация