fbpx

Термален етикетен принтер STS-47-LP

Описание:

Етикетен принтер STS-47-LP е надежден и осигурява бърз печат в термо-директен режим. Принтерът е специално проектиран, за да издържа на тежки условия на работа, включително запрашване, заливане и висока влажност. Печатната ширина на етикета може да достигне до 118 мм, а ролките с голям диаметър до 127 мм. За удобство и ефективност има външна стойка за големи ролки етикети.

Драйверът на принтера е съвместим с Windows 11, както и с всички предишни версии на Windows, Linux и macOS. Вие можете лесно и икономично да печатате куриерски товарителници, баркодове и етикети.

Етикетният принтер STS-47-LP предлага най-доброто съотношение между цена и производителност в своя клас. Работи с термодиректен метод на печат. Ширината на етикетите може да бъде в диапазона от 25 мм до 118 мм.

Принтерът е изключително лесен за употреба и поддръжка. Зареждането на етикетната ролка е бързо и удобно, а също така разполага с опционална стойка за работа с големи ролки етикети.

Моделът STS-47-LP включва стандартен софтуер „Bartender Ultralite“ за създаване на етикети с различни форми. Принтерът поддържа TSPL и ZPL езици за управление и е съвместим с принтери на TSC, което го прави лесно интегрируем във вече съществуващи ERP системи.

Основни спецификации:
– Метод на печат: термодиректен
– Резолюция: 8х8 точки/мм (203 dpi)
– Ширина на печат: 108±0.2 мм
– Ширина на етикета: от 25.4 мм (мин.) до 118 мм (макс.)
– Максимална дължина на печат: от 15 мм до 1200 мм
– Диаметър на ролката: до 127 мм
– Скорост на печат: 150 мм/сек
– Шрифтове: ASCII 9×17, 12×24
– Баркод: 1D: UPC-A, UPC-E, EAN8, EAN13, CODE39, CODE128, CODE128M, CODE93; 2D: QR код
– Датчик за етикети: Подвижен релефен сензор
– Програмен език: TSPL, ZPL
– Софтуер за етикети: Bartender Ultralite
– Драйвери: Windows 2000, XP, Vista, 7, 8, 10, 11 (32/64 битови)
– Захранване: 24VDC/2.5A
– Експлоатационен живот: Механизъм – 20,000,000 линии; Глава – 100 км
– EMC стандарти: CE маркировка
– Размери (ДxШxВ): 240 мм (Д) × 225 мм (Ш) × 171 мм (В)
– Интерфейс: USB, RS232, Ethernet“

Оферта:

Можете да получите от наш служител като се свържете с нас на адрес support@icash.bg

Разгледайте всички устройства на сайта в категорията Нашите предложения. Всички устройства в списъка са тествани и работят безотказно с търговски софтуер I-Cash.

Ако искате да стартирате по – най бързия начин и нямате време за подготовка – разгледайте нашите цялостни решения разделени по видове търговска дейност. Ние ще ви предложим готов конфигуриран хардуер и съвети как и по какъв начин да персонализирате софтуера, за да започнете работа веднага.

Безплатна консултацияБезплатна консултацияБезплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация и настройки, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Затвори