fbpx
Какви права и роли имат потребителите в I-CASH?


Потребителски роли

Търговски и складов софтуер I-CASH е предназначен за всеки член на Вашата фирма- от управителя до счетоводителя. Именно, защото знаем, че е важно работата да бъде оптимално улеснена и сигурна за всекиго, всеки служител има възможността да получи собствен потребителски профил.

Всеки профил е персонален или предназначен за дадена длъжност. По този начин лесно, бързо и удобно може да се проследи дейността на всеки служител в реално време. Всеки потребител има определени правомощия, които се определят от мениджъра във фирмата или подразбиране.

След извършването на регистрация Вие получавате данни за достъп до четири основни потребителя- мениджър, счетоводител, продавач-консултант и одитор. Всеки един от тях има предварително зададен достъп до различни операции в складовото стопанство, в зависимост от ранга, който заема. Достъпът до операция е условно наречен “роля”. 

В настоящата статия ще разгледаме какви роли по подразбиране има всеки потребител. 

I. Мениджър

Мениджърът има достъп до всяка една роля в складово стопанство. Той има възможност да добавя и да премахва потребители, както и да променя техните правомощия и данни за достъп.

II. Продавач- консултант 

Продавач-консултантът има възможност да извършва продажби и рекламации от клиенти през онлайн платформата на I-CASH.  

Има достъп до справки, обвързани операциите “продажба” и “рекламация”, а именно “Движение на стоки (обща)”, “Движение на стоки (подробна)”, “Изразходвани съставни артикули”, “Продажба по артикули за период”, “Списък рекламации”, “Рекламация-доставка”. 

Притежава роля за преглед и редакция на списъка с контрагенти (клиенти и доставчици), както и предоставената възможност за отпечатване на месечни и годишни отчети от модула за бързи продажби посредством касовия апарат.

III. Счетоводител 

Потребителят с ранг на счетоводител е създаден, за да отговори на нуждите на тази професия. Именно поради тази причина този ранг предоставя широк достъп до основните операции в складовото стопанство през уеб платформата, а именно- продажба, доставка, рекламация от клиент, производство, разпад, ревизия, корекция към доставчик. Има достъп до списък с всички създадени фактури, както и до всички справки, ангажиращи неговата дейност. В панел “Настройки” счетоводителят има възможност да редактира данните във връзка с банковата сметка на складовото стопанство.

IV. Одитор

Одиторът има достъп за преглед на всяка една роля в складовото стопанство. Той не е оправомощен да извършва редакции. Мениджърът няма възможност да редактира правомощията на одитора. 

I-CASH е създаден за нуждите на Вашата фирма и именно заради това всеки служител има място в нея. Уверете се и Вие като се регистрирате и получите безплатен месечен достъп на адрес:  https://icash.bg/bg/

Ако имате въпроси не се притеснявайте да се свържете с нашия екип:

+359 899 991 288;

+359 887 701 224;

support@icash.bg

 

Безплатна консултацияБезплатна консултацияБезплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация и настройки, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Затвори