fbpx
Как да добавим нови методи на плащане?


Работите с мобилното приложение на I-Cash отскоро?  До момента сте използвали единствено разплащане в брой, но сте решили да добавите и пос-терминал, за да приемате плащане с карта?

Как да добавите нови методи на плащане в модула за бързи продажби в I-Cash?

По подразбиране са заложени плащания:

  • в брой;
  • наложен платеж;
  • с карта.

Всички те се причисляват към плащанията в брой, а не по банков път. Можете да ги активирате от Меню – Настройки – Начини на плащане. Избирате кой от начините на плащане да се отразява като възможност за разплащане при приключване на сметката. Избирате отметката, Синхронизиране (в долния ляв ъгъл) и методът на плащане трябва да се отрази.

 

Възможно е да се добавят и други методи на плащане – с ваучер, ППП и други, които не се категоризират като банкови плащания. Те не са зададени по подразбиране в модула и могат да се активират единствено от наши сътрудници. След като ги добавят, по идентичен начин чрез чекбокса можете да заявите да се визуализират преди приключване на операцията.

Методи на плащане в WEB

Ако оперирате основно през WEB, също могат да бъдат зададени различни от съществуващите до момента методи на плащане. За целта е нужно да се свържете с нашите сътрудници и да заявите, че искате да бъде добавен нов метод на плащане към съответното складово стопанство.

Важно е да знаете, че плащания по банков път могат да бъдат извършвани единствено в WEB. Посредством модула за бързи продажби се извършват само плащания, категоризирани като „разплащане в брой“ (вкл. с банкова карта и ваучер).

Използвайте контактната форма, за да заявите добавяне на нов метод на плащане или позвънете на телефоните, посочени в сайта.

Вижте и видеото в нашия YouTube канал, което нагледно ще ви покаже как да промените сами метода на плащане в POS.

Прочетете повече за работата с модула за бързи продажби в нашия блог.

 

Безплатна консултацияБезплатна консултацияБезплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация