fbpx
Импорт на артикули в продажба и доставка


Много наши клиенти са отправяли запитване дали е възможно да направят импорт на файл в продажба и/или доставка.

Често методът им на работа изисква продажба или заприхождаване на едни и същи артикули към съответен контрагент. Затова и възможността за импорт значително улеснява работата им. Вследствие на техните запитвания разработихме тази функционалност.

Импорт на артикули в продажба

Избирате Операции – Продажба и създаване на Нова продажба. Посочвате и типа документ, но ако извършвате операция към конкретен контрагент, трябва да маркирате фактура.

импорт на артикули в продажба

 

I-Cash дава възможност да импортирате .csv, .xlsx, .xls файлове. Създали сме примерен такъв за да можете лесно да се ориентирате кои данни за артикулите да попълните в таблицата. За да го видите, кликнете на Примерен.

импорт на артикули в продажба

 

След като попълните своя файл с артикулите, които предстои да продадете и го запазите, отваряте отново продажбата и кликвате върху Изберете файл.

импорт на артикули в продажба

 

Файлът се зарежда автоматично. Артикулите, номерата им, количествата и др. отговарят на тези, които сте въвели първоначално в таблицата.

Вижте и видеото за импорт на файл в продажбата.

 

Импорт на артикули в Доставка

По аналогичен начин можете да импортирате артикули в Доставка. Вероятно, ако стоките, които поръчвате от конкретен доставчик често са идентични, възможността да вмъквате таблицата автоматично в документа ще ви е полза.

 

Разгледайте секцията в блога – Работа с WEB, за да намерите отговори и на другите си въпроси.

Ако все пак имате неяснота относно дадена операция, свържете се с нас на тел. +359 887 701 224 или на мейл info@icash.bg.

 

Безплатна консултацияБезплатна консултацияБезплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация