fbpx
Работа с отрицателни количества


Работа с отрицателни количества

I-Cash търговски софтуер позволява работа с отрицателни количества. За да се активира тази функционалност, свържете се с наш сътрудник на посочените в сайта координати.

С какво трябва да се съобразим, ако ще работим с отрицателни количества?

I-CASH не позволява операция на артикул с партида с отрицателни стойности дори и при активация на работа с отрицателни количества. На първо място задължително всички продажби трябва да се извършват през Уеб платформата.

Забележка: При работа с модула за бързи продажби не се прави справка за количество на артикул.

Партидни номера

Ако ползвате артикули с партидни номера и срокове на годност, програмата няма да ви позволи да извършите продажба на стока с нулево количество или количество по-малко от желаното от вас в продажба.

При подготовка на производство програмата няма да ви позволи да създадете артикул , в чиято рецепта влизат стоки с партидни номера и срок на годност, които имат нулеви наличности или по-малко количество от желаното от вас в производство. По същия начин се държи програмата и когато искате да направите разпад на артикул с партидни номера, който не е заприходен в склада.

Безплатна консултацияБезплатна консултацияБезплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация и настройки, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Затвори