fbpx
Програма за дистанционна поддръжка – TeamViewer


 

Програма за дистанционна поддръжка – TeamViewer. Как да дадете достъп до складовото стопанство?

Програмата за дистанционна поддръжка – TeamViewer използвате, за да дадете достъп до складовото ви стопанство е I-Cash. Можете да откиете в папката на инсталирания на компютър или таблет модул за бързи продажби. Имате възможност да свалите програмата от началната страница на всяко едно складово стопанство или от посочения тук линк. След стартиране на TeamviewerQS.exe ние ще разберем , че имате нужда от помощ и трябва просто да потвърдите началото на дистанционната сесия.

Фирма „Онлайн Сървисиз“ ЕООД има закупен лиценз за TeamViewer v.13. Ако вие ползвате друга версия на програмата няма да можем да осъществим дистанционна връзка с вашия компютър. За целта ще се наложи да деинсталирате TeamViewer и да инсталирате версията.

Важно! Със стартиране на дистанционната сесия давате съгласието си „Онлайн Сървисиз“ ЕООД, в лицето на негово техническо лице, да достъпи настройките и данните на вашата работна станция, с цел да извърши необходимите действия за решаване на вашите затруднения при ползване на услугите на I-Cash търговски софтуер. Фирмата не носи отговорност при загуба на данни, при извършването на посочените дейности. 

 

Безплатна консултацияБезплатна консултацияБезплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация и настройки, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Затвори