fbpx
Как да осъществим връзка между модула за бързи продажби и системен принтер ?


Системен принтер 1

За връзката на системен принтер с операционна система windows има доста статии в интернет. Всеки един новозакупен принтер трябва да има драйвери и ръководство, в което е описано по какъв начин може да се осъществи тази връзка.

Ако сте с операционна система windows 10, тя ще ви предложи драйвери за съответния системен принтер. За търговски софтуер основно се осъществява връзка с ескейп пос принтери.

Как е подготвено в I-Cash ?

След като термалния принтер е видим в devices and printers и сме инсталирали драйвери можем да стартираме IcSashPOS.exe. От менюто горе в дясно (иконата с трите хоризонтални линии) Изберете меню настройки и отворете втория таб Каса/Принтер. По подразбиране имаме един щанд основен , на който може да се върже принтера.

Системен принтер 2

За повече информация как се добавят щандове в I-Cash моля прочетете ръководството.

Избирате щанда, към който искате да вържете принтера и следвате стъпките в помощника, като избирате от списъка с принтери „Системен принтер“ . Когато е подготвена връзката ще видите името на принтера изписано под името на щанда – виж снимката горе.

Допълнителна информация :

Връзка с термален принтер daisy 1200

Допълнителни настройки на системни принтери

 

Безплатна консултацияБезплатна консултацияБезплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация и настройки, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Затвори