fbpx
Как да осъществим връзка между модула за бързи продажби и системен принтер ?


Системен принтер 1

За връзката на системен принтер с операционна система windows има доста статии в интернет. Всеки един новозакупен принтер трябва да има драйвери и ръководство, в което е описано по какъв начин може да се осъществи тази връзка.

Ако сте с операционна система windows 10, тя ще ви предложи драйвери за съответния системен принтер. За търговски софтуер основно се осъществява връзка с ескейп пос принтери.

Как е подготвено в I-Cash ?

След като термалния принтер е видим в devices and printers и сме инсталирали драйвери можем да стартираме IcSashPOS.exe. От менюто горе в дясно (иконата с трите хоризонтални линии) Изберете меню настройки и отворете втория таб Каса/Принтер. По подразбиране имаме един щанд основен , на който може да се върже принтера.

Системен принтер 2

За повече информация как се добавят щандове в I-Cash моля прочетете ръководството.

Избирате щанда, към който искате да вържете принтера и следвате стъпките в помощника, като избирате от списъка с принтери „Системен принтер“ . Когато е подготвена връзката ще видите името на принтера изписано под името на щанда – виж снимката горе.

Допълнителна информация :

Връзка с термален принтер daisy 1200

Допълнителни настройки на системни принтери

 

Безплатна консултация
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация и настройки, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Затвори