fbpx

Превърнете служебните телефони в платежни терминали​

Интегрирахме I-CASH с
Tap on phone by Viva Wallet

Изживейте бъдещето на клиентското обслужване с нашето съвсем ново партньорство с Viva Wallet

Интегрирахме търговски софтуер I-CASH с Tap on phone by Viva Wallet, за да Ви предоставим цялостно решение за търговски обект от доставка, през поръчката до плащане изцяло през мобилно устройство!

Какво ще спечелите?

Цялостно решение, което Ви позволява да вземате поръчки, да нареждате печатане на касови бележки, да приемате плащания с карта/ телефон/ часовник от мобилно устройство.

Намаляване На Разходите!

Възползвайте се от ниските такси на Viva Wallet. Безплатен бизнес акаунт във Viva Wallet. Възможност за свързване на множество устройства към един акаунт без таксуване.

0% Транзакционни Разходи!

Извършвайте плащания с вашата дебитна карта на Viva Wallet и започнете да печелите обратно стойността на таксите си за транзакции до 0%!

Спестявате средства от оборудване

Спестете пари от допълнителни ПОС терминали, принтери, таблети и т.н. Всичко от, което имате нужда е мобилен телефон, работещ на операционната система Android, притежаващ функционалността NFC.

Повече възможности за клиентите ви

Позволете на клиентите Ви сами да изберат метода на плащане! Предоставете им повече свобода! Безконтантните плащания са по-удобни и по-бързи от традиционните методи на разплащане

Имате въпроси?

Ние ще съдействаме за Вашата бърза интеграция с Viva Wallet напълно безплатно! 

Безплатна консултация
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация и настройки, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Затвори