fbpx

Ексклузивен абонаментен план за управление на ресторант

За Вас създадохме ексклузивен абонаментен пакет с пълната гама от функционалности, които ще направят Вашия ресторант водещ във Вашия град и извън него!

I-CASH Ресторант

Създадохме специално за Вас тематичен абонамент, който да оптимизира целия работен процес във Вашия ресторант! I-CASH РЕСТОРАНТ разполага с цялостно решение за управлението на дейностите в едно заведение- от кухнята до предния бар.

Функционалности

Ново! Кухненски дисплей

С гордост Ви съобшаваме нашата нова функционалност- кухненски дисплей. Благодарение на него, комуникацията между кухнята и сервитьорите става бърза, точна и ефективна. Този иновативен инструмент не само оптимизира процеса на приготвяне и сервиране на храната, но и подобрява общото удовлетворение на вашите клиенти, като им осигурява по-бързо обслужване и по-качествени изживявания.

Маркирай от разстояние

Новата функционалност „Remote POS“ позволява на всеки Ваш служител да маркира артикули, да отпечатва касови бележки и да изпраща нефискални бележки на персонала на кухнята или бара от разстояние, дори от личния си или служебен мобилен телефон.

Това допълнително удобство повишава ефективността, намалява грешките и подобрява цялостното изживяване на клиентите ви в ресторанта. Научете повече как работи Remote POS.

Научи повече за Remote POS

По-добро и модерно обслужване

Предлагаме Ви ПОС приложение, подходящо за устройства, работещи на операционната система Windows или Android.

Модулът “работа по маси” ще позволи на Вашите служители да отбелязват кои маси обслужват и какви са техните поръчки. Поръчките могат да бъдат събирани, дори и от мобилен телефон и препращани към нефискалните принтери в кухнята или бара.

Проследяване на складова наличност и одит

Нашият софтуер позволява на служителите в кухнята лесно да въвеждат и проследяват доставките, включително сроковете на годност на стоките и партидните номера. Предлагаме функционалности като импортиране на доставки и въвеждане, чрез маркиране с баркод скенер.

По този начин, вие винаги ще бъдете наясно какви продукти имате налични във вашия склад. Както знаете, имате задължението да извършвате инвентаризация в края на всяка финансова година. I-CASH има функционалности като ревизия, бракуване и ще ви помогне да направите оценка на материалните ви запаси.

restorant-3 (1)

Ново!            Персонално електронно меню

Предлагаме изцяло нова услуга, а именно създаването на персонализирано електронно меню!

Клиентът ще има възможност да сканира QR код/ NFC таг и да отвори електронно меню на собствения си мобилен телефон, откъде да повика сервитьор, да поръча каквото желае, да си плати сметката и т.н. Поръчката автоматично бива подадена към бара и кухнята за осъществяване.

Активирай безплатен 30-дневен достъп

Безплатна консултацияБезплатна консултацияБезплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация
Безплатна консултация